© Sporanki 2010

Kaloğlu: "Bazen futbol şansının da yanınızda olması gerekiyor"

Sinan Kaloğlu’ndan maç sonu açıklamaları!

Gençlerbirliği’nin Manisa FK ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından teknik direktör Sinan Kaloğlu, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Öne çıkanlar şu şekilde:

-Çalıştığımız şekilde güzel bir geçişle golü bulduk. Sonrasında taçtan çok basit bir gol yedik. Bize yakışmadı. Bunu ayrıca irdeleyeceğiz. Oyunun geneline baktığımızda çok net pozisyonları olan bizdik. Direkten dönen, kaleye yakın kaçan pozisyonlar var.

-Olmayınca olmuyor. Bazen futbol şansının da yanınızda olması gerekiyor. Bugün pek yanımızda değildi. Maçtan çok şunu söyleme istiyorum. Osman Hoca’yı çok seviyorum. Birlikte çalıştığımız zamanlar da oldu.

-İlk golü attığımızda nasıl sevindiğimin farkında değilim. Galiba onların kulübesinin oraya doğru da gitmişim. Yumruk da yapmışım. Farkında değildim. Maçtan sonra tebrik ve bir genç futbolcunun davranışı için yanına gittiğimde üzüntülü ve kırgındı.

-Kendisinden özür diledim. Buradan da diliyorum. Ben gerçekten farkında değildim. Art niyetim yoktu. Maçın atmosferinden kaynaklandı. Kendilerini kırdıysam Osman Hoca, ekibi ve tüm Manisa FK camiasından özür diliyorum.

-Ayberk Karapo ile de maç sonunda bir gerginlik oldu. Hakemlerle konuşmaya gitmiştim. Bir laf söyledim, o da bir laf söyledi. Genç bir futbolcu, milli bir kardeşimiz. Genç oyuncuların hocalara saygısı daha farklı olmalı diye düşünüyorum.

-Önünde uzun yıllar var. Kendisine yakıştıramadım. Kendisi o lafları söyleyince ben de biraz daha sinirlendim. Sonunda tatlıya bağladık. Futbolda bunlar var. Kazanır, kaybedersin ama dostluklar bozulmasın.

-Enes’in vuruşu gol olsa belki yılın golü olacaktı. Müthiş bir vuruştu. Futbol şansı bugün yanımızda değildi. Topu iki direğe çarpıp dışarı falso alması çok ilginç olacaktı. Güzel bir gol olacaktı, belki de maçı kazandıran gol olacaktı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER