© Sporanki 2010

“Kapasiteden fazla kombinemiz mevcut”

Gençlerbirliği’nde kombine bilet sahibi taraftarların Aktepe Stadı’nda yaşadığı sıkıntının nedeninin, satılan kombine bilet sayısının söz konusu stattaki tribün kapasitesinden fazla olması olduğu açıklandı.

Gençlerbirliği’nin maçlarını Eryaman yerine Aktepe Stadı’nda oynaması, kombine bilet sahibi taraftarlar arasında da olumsuz durumlara yol açtı. Kombine biletlerini Eryaman Stadı’na göre alan taraftarların biletleri PassoLig sistemi tarafından Aktepe Stadı’nda farklı tribünlere aktarıldı.

Gençlerbirliği’nin stadyumdan sorumlu yedek yönetim kurulu üyesi Oktay Ünsal, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı:

-Aktepe Stadı’nın Maraton 1-2 kapasitesinin üstünde kombine satışımız mevcut. Bundan dolayı bazı biletler kale arkasına tanımlandı. Bu tribünden diğer tribünlere geçiş yapılabilmesi için bu maç tek fiyat uygulamasına gidilmiştir. Sezonluk belirlediğimiz fiyattaki değişiklik herhangi bir cezai işleme maruz kalmamak için yapılan bir uygulamadır. Stadyumda taraftarlarımıza her türlü desteği sağlayacağız”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER