© Sporanki 2010

Karatepe takımından umutlu

Gençlerbirliği, Gençlerbirliği Haber, Gençlerbirliği Haberleri, Gençlerbirliği transfer haberleri,Gençlerbirliği videoları,Gençlerbirliği fikstürü,Gençlerbirliği kadrosu,Gençlerbirliği puan durumu,Gençlerbirliği canlı yayın,Gençlerbirliği son dakika, Gençlerbirliği son dakika haberleri, Gençlerbirliği maç sonu, Gençlerbirliği maç önü, Ankara Futbol Haberleri, Ankara Futbolu

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, 1-1 biten Boluspor maçının ardından yayıncı kuruluşa ve basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Karatepe'nin maç sonu açıklamaları şu şekilde: 

-Daha çok pozisyona giren taraf bizdik. Takımımın ne yapacağını biliyordum. Ne kadar pozisyona gireceğini, nasıl tempolu oynayacağını çok iyi biliyordum. Rakibin oyunu yavaşlatacağını, geride karşılayacağını biliyorduk. Tek silahları vardı o da duran toptu. Orada bir pozisyon hatasında golü yedik.

-Bunun dışında takımımın oyun enerjisinden, hücum opsiyonlarından, savunma duruşundan çok memnunum. Takım hala gelişmekte. Yeni gelen isimlerin de hazır olmasıyla çok farklı bir noktaya gelecek. Oynayan, pozisyon üreten taraf bizdik. İlerleyen maçlarda bunun karşılığını puanla almak istiyoruz. Bundan sonraki maçlarda daha ileride oynayan, daha çok pozisyon üreten bir takım olmak için elimizden geleni yapacağız.

-Oyuncularımın oyun iştahını hakemlerin de desteklemesini istiyorum. Oyunu yavaşlatan takımlar ödüllendirilmemeli. Maalesef oyun akıcılığı ile ilgili biraz sıkıntı yaşıyoruz. Yüzde 65 topa sahip olup, çok oyun durduğunda ister istemez ritminiz bozuluyor. Oyunu izleyenler için futbol şöleni kesintiye uğratılmamalı. Herkes üzerine düşeni yaparsa çok daha güzel bir lig izleriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER