© Sporanki 2010

Katar Büyükelçiliğinden ziyaret

Ankaraspor kupa maçı hazırlıklarını tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın sahasında Pazarspor’la karşılaşacak olan başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında yarın sahasında Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor’u ağırlayacak olan Ankaraspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mustafa Özer yönetiminde yapılan haftasın son antrenmanı 1 saat 10 dakika sürdü. Serbest ısınma koşusuyla başlayan antrenman çabukluk ve koordinasyona yönelik oyunlarla devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçen mavi-beyazlı ekip kanatlardan orta, şut ve gol organizasyonlarından bulundu. Antrenmanın son bölümünde bir grup Teknik Direktör Mustafa Özer yönetiminde taktik çalışması yaparken diğer gruptaki oyuncuları ise dar alanda çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.  

KATAR BÜYÜKELÇİSİ’NDEN ZİYARET

Katar Büyükelçisi Salem Mubarak Al-Shafi, Ankaraspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu’nu ziyaret etti.

Katar Büyükelçisi Salem Mubarak Al-Shafi ve beraberindeki heyet Ankaraspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu’nu makamında ziyaret etti. Futbol üzerine derin sohbetin yapıldığı ziyaretin ardından Başkan Katipoğlu, Katar Büyükelçisi Al-Shafi’ye arkasında isminin yazılı olduğu formayı takdim etti. Katar Büyükelçisi Salem Mubarak Al-Shafi ve beraberindeki heyet daha sonra Ankaraspor Batıkent Tesisleri’ni gezerek takım hakkında bilgi aldı. Yeni sezon için başarı dileklerinde bulunan Katar Büyükelçisi daha sonra tesislerden ayrıldı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER