© Sporanki 2010

"Keçiören Bağlumspor’u daha iyi yerlerde göreceksiniz"

Keçiören Belediyesi Bağlumspor, Sezai Yıldırım Süper Amatör Lig Play Off Ligi’ni 12 puanla ikinci sırada tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Teknik sorumluluk kariyerinin ilk tecrübesinde çalıştırdığı takımı üst lige çıkaran genç teknik adam Emrah Görkem Alp, “Hocalığımın ilk yılında böyle bir sezon geçirip şampiyon olarak bu köklü takımı Bölgesel Amatör Lig’e çıkardığımız için çok mutlu ve huzurluyuz. Keçiören Belediyesi Bağlumspor’u daha iyi yerlerde göreceksiniz” dedi.

Keçiören Belediyesi Bağlumspor, Sezai Yıldırım Süper Amatör Lig Play Off Ligi’ni 12 puanla ikinci sırada tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Sezona başlarken de Bölgesel Amatör Lig hedefiyle mücadele eden Keçiören Belediyesi Bağlumspor, Sezai Yıldırım Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele etti. Grup aşamasını oynadığı 16 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 31 puan elde ederek ikinci sırada tamamladı ve altı takımın mücadele ettiği Play - Off Ligi’nde Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçları oynadı. Keçiören Belediyesi Bağlumspor, Play - Off mücadelesinde de başarılı bir performans sergileyerek oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 12 puan elde ederek ikinci sırada Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösterdi.

Keçiören Belediyesi Bağlumspor Teknik Sorumlusu Emrah Görkem Alp, teknik sorumlu olarak görev yaptığı ilk kariyer tecrübesinde çalıştırdığı takımı üst lige çıkararak önemli bir başarıya imza attı. Genç teknik sorumlu Emrah Görkem Alp, Keçiören Belediyesi Bağlumspor’la Bölgesel Amatör Lig’e yükselme sürecini gazetemize anlattı.

EMRAH GÖRKEM ALP: TAKIMIMIZI BÖLGESEL AMATÖR LİG’E ÇIKARDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLU VE HUZURLUYUZ

Genç teknik adam lig sürecinde yaptığımız röportajda da bu ligden çıkacaklarını ifade ettiğini hatırlatarak,

“Hocalığımın ilk yılında böyle bir sezon geçirip şampiyon olarak bu köklü takımı Bölgesel Amatör Lig’e çıkardığımız için çok mutlu ve huzurluyuz. Sezonun 6. haftasında göreve gelip savaşçı bir takım yarattık. Sezai Yıldırım Süper Amatör Lig’in en az gol yiyen takımı olduk. Lig başladığında beklentili bir takıma geldiğimizin farkındaydık.  Lige çok iyi başlayamadığımız için, her maçımızı final niteliğinde oynadık ve futbolcu arkadaşlarım gerekli olan tüm maçları kazandılar onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Play - Off Ligi’ne kalma maçında bize beraberlik bile yetmezken 27. dakikada 10 kişi kaldık ama mükemmel tepki veren takımım maçı 2-0 kazanmayı bilmişti. İlk röportajımızı verdim sen değerli abime ve ‘biz bu ligden çıkacağız’ demiştim. O maçı da kazanınca hak ettik ve takımımızı layık olduğu Bölgesel Amatör Lig’e çıkardık.  Öncelikle bize her türlü desteği veren Kulüp Başkanımız Ersan Tolukan ve kulüp yöneticilerimize, teknik ekibime,  futbolcularıma ve bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Keçiören Belediyesi Bağlumspor’u daha iyi yerlerde göreceksiniz” diye konuştu.

 

Genç teknik sorumlu Emrah Görkem Alp kulüp eski Başkanı Uğur Karadoğan ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’a destekleri için teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER