© Sporanki 2010

Kemal Özdeş hangi takımlarda çalıştı?

MKE Ankaragücü’nün yeni Teknik direktörü Kemal Özdeş oldu. Özdeş’i kulüp yayınladığı mesajla resmen duyurdu.

Kemal Özdeş; antrenörlük kariyerine 1995 yılında başlamış, çeşitli takımlarda yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük görevlerinde bulunmuştur.

KEMAL ÖZDEŞ KİMDİR

Kemal Özdeş, 10 Mayıs 1970'te Manisa'da doğdu. Futbolculuk kariyerine Manisa Mensucatspor'da başladı. Amatör seviyede futbol oynadıktan sonra 1993-1994 sezonunda aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nden 1994 yılında mezun oldu.

HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

Antrenörlük kariyerine 1995 yılında Bergamaspor'da yardımcı antrenör olarak başladı. Ardından Konyaspor, Trabzonspor’da yardımcı antrenörlük yaptı.

Türkiye U-19 milli takımı ile Teknik direktörlük kariyeri başladı. Milli takımda 11 maça çıktı. 1.91 puan ortalamasını tutturdu.

Daha sonra; Manisaspor, Gençlerbirliği, Balıkesirspor, Karşıyaka, Elazığspor, Kasımpaşa, Göztepe ve Yeni Malatyspor gibi takımlarda teknik direktörlük yaptı.

Özdeş, Kasımpaşa'da çeşitli dönemlerde görev aldı. Geçen sezon Kasımpaşa’da 24 maça çıktı. 1.46 puan ortalaması tutturdu.27 Kasım 2023’de görevden ayrıldı. O tarihten bu güne kadar takım çalıştırmadı.

Kemal Özdeş, 2003 yılında MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Tevfik Lav'ın yardımcılığını üstlenmişti.

Kemal Özdeş, 21 yıl sonra başkent ekibine teknik direktör olarak döndü.

Kariyerinde önemli bir başarısı olmayan Kemal Özdeş’in, MKE Ankaragücü’nden yapılan açıklama ile takımın başına geçirildiği duyuruldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER