© Sporanki 2010

Kerem Aktürkoğlu için flaş iddia! Manchester'a mı?

Kerem Aktürkoğlu, Kerem Aktürkoğlu Haberleri, Kerem Aktürkoğlu Haber, Kerem Aktürkoğlu Benfica, Kerem Aktürkoğlu Manchester United

Galatasaray'dan yaz transfer döneminde Benfica'ya imza atan Kerem Aktürkoğlu, sergilediği performansla kısa sürede Portekiz'de büyük etki yarattı. İsmi şimdiden Manchester United ile anılan millî futbolcu ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Geçen sezon bazen Galatasaray'da sert eleştirilere maruz kalan Kerem Aktürkoğlu, yazın ani bir kararla Benfica'ya transfer oldu. Yıldız futbolcu, Portekiz devi ile adeta rüya gibi bir başlangıç yaptı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ DE BOŞ GEÇMEDİ 

Portekiz kulübü, Şampiyonlar Ligi 2. hafta mücadelesinde geçen hafta Atletico Madrid'i konuk etti. Ev sahibi ekip maçı 4-0 kazanırken Kerem Aktürkoğlu, maçın ilk golünü atan isim oldu.

MANCHESTER UNITED İDDİALARI 

Geçtiğimiz günlerde Fichajes'te yer alan habere İngiltere Premier Lig devi Manchester United'ın, Benfica'da şu ana kadar 5 maçta 4 gol 2 asistle oynayan Kerem Aktürkoğlu'nu transfer listesine aldığı iddia edildi. Kerem'den şimdiye kadar iddialarla ilgili bir açıklama gelmedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER