© Sporanki 2010

Korcan Çelikay umutlu konuştu...

Korcan Çelikay umutlu konuştu...

ANKARAGÜCÜ EFSANELERİNDEN BONHOF NAZMİ'NİN SPORANKİ RÖPORTAJINI İZLEYEBİLİRSİNİZ...

https://www.youtube.com/watch?v=4WRIt7_WVCc

Ankaragücü kaptanlarından Korcan Çelikay, Süper Lig'de kalacaklarına söyledi. 

Korcan Çelikay, "Süper Lig'de 23 puanla 17. sıradayız. 8 maçımız kalmıştı ve bizim bir hedefimiz vardı. Ligdeki baraj 35-36 puan olacaksa eğer; çünkü aynı konumda düşme potası ve yakınlarında 5-6 takım var, bizi 8 karşılaşmada 4 ya da 5 maç kazanmak kurtarabilecek bir puana getiriyor diye düşünüyorduk. Kendimizi ona göre planlamıştık. Bu süreç araya girdi tabii.

Biz yine aynı şeyi düşünüyoruz. Bizim hiçbir zaman ligde kalmakla ilgili bir korkumuz olmadı. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ankaragücü'nün kolay bir senesini hatırlamıyorum. Biz mücadeleyi seviyoruz. Kötüyü hiçbir zaman düşünmedik." dedi. 

Ligde kalmak için hazır hale geleceklerini belirten Korcan Çelikay, "Psikolojimizi, fiziksel durumumuzu en üst noktada tutup yine inancımızla beraber biz bu ligde kalacağız. 8 final maçımız var. Burada rakiplerin kim olduğundan ziyade her maç final, birer birer gideceğiz. O haftaki rakibimiz kimse artık Trabzonspor, Galatasaray ya da Denizlispor bütün amaç o maçı kazanmak. Lige de baktığımızda bu sene çok da sürpriz oldu yani lider takımlar beklenmedik yerlerde puan kaybetti. Kendi açımızdan söylüyorum, burada sıralamada ilk sıralardaki takımlardan puan almayı başardık. Sürprizlere açık, sonuçta bu futbol. Takımın büyüğü küçüğü yok." dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER