© Sporanki 2010

Krizi el yapımı rollboard’la fırsata çevirdiler

Krizi el yapımı rollboard’la fırsata çevirdiler

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki


Ecem ve İpek Köse yetenekli iki kardeş. Ecem İç mimar, İpek endüstri mühendisi.
Covid-19 virüsünün hayata gem vurduğu şu günlerde, yeteneklerini spora yöneltmişler. Önceleri, evde hareketsiz kalmamak adına, evdeki atıl malzemeleri kendileri için görselliğin ön planda olduğu rollboard tasarlayıp üretmişler. Bu iş hoşlarına gidince de birbirinden neşeli rolllboard’lar yapmaya başlamışlar.
RollBoard eğlenirken denge yeteneği ve kaslarını geliştiren yeni nesil bir aktivite. Harekete çok ihtiyaç duyulan fakat alanların sınırlı olduğu şu günlerde, bacak ve karın kaslarını güçlendirirken, keyifli anlar yaşatabilen bir spor etkinliği. Tüm vücudu aktive ediyor. İç ve dış mekanlarda kullanıma uygun. Yoga, plates, fitness, kişisel ve takım sporlarında kullanılmaya uygun bir spor aleti.
Bu özelliklere sanat ve görselliği katmak isteyen Köse kardeşler mütevazı girişimleri ile spor farklı gözlüklerden bakmayı da amaçlıyor.
Rollboard hekimler tarafından mahsurlu görünmüyor. Kondisyonerlerce de öneriliyor. Türkçe deyimi ile el emeği göz nuru üretimlerin karantina sürecinde hem kendilerine meşgale ve spor, hem artık malzemelerin israf edilmemesini sağlaması hem de spora katkı yapması nedeniyle Köse kardeşler krizi fırsata çevirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylüyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER