© Sporanki 2010

Kulusiç'ten umut veren açıklamalar: "Ligde kalacağımıza..."

Kulusiç'ten umut veren açıklamalar: "Ligde kalacağımıza..."

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

MKE Ankaragücü'nün defans oyuncusu Ante Kulusic, TRT SPOR'daki Alper Bakırcıgil'in programında açıklamalarda bulundu. Kulusiç'in açıklamalarını Sporanki derledi. 

Kulusic, "Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Karantina günlerinde en çok çocuklar mutlu oldu. Çünkü okul yok. 24 saat beraberiz." dedi. 

MKE Ankaragücü'nün defans oyuncusu Ante Kulusic, koronavirüs günlerini anlattı. Kulusiç, "Tüm Dünya için çok zor günler. Ama inanıyorum ki daha güçlü çıkacağız. Daha iyi insanlar olacağız. Bu kötü durumdan sonra inanıyorum ki, daha iyi bir hayat olacak" dedi. 

Koronavirüs günlerinin ardından tüm takımlar için zor bir sürecin geçeceğini anlatan Kulusic, "Yeniden sahalara dönmek çok zor olacak, İyi bir hazırlık yapmak lazım. İlk zamanlar psikolojik ve fiziksel olarak zor olacak. 1,5 ay antreman yapmadık. Bundan sonra sahalara dönmek çok zor olacak. Herkes evde spor yapıyor. Ama evde çalışmakla normal antreman çok farklı. Bu zor bir durum. Ama ben inanıyorum ki biz bu durumdan daha güçlü çıkacağız. Daha iyi takım olacağız." ifadelerini kullandı. 

MKE Ankaragücü'nün ligdeki durumuna da değinen Hırvat oyuncu, liglerin devam etmesi halinde küme düşmeyeceklerini söyledi.

Kulusic, "Takımımıza çok güveniyoum. Devre arasında takıma çok kaliteli oyuncular geldi. Takımda çok iyi bir enerji var. Taraftarımızla iyi iş çıkaracağız. Ben ligde kalacağımıza inanıyorum. Antremanlarda hocamızla çok iyi çalışıyoruz. Bundan sonra inanıyorum ki daha çok gol atacağız.  Kalan maçlarda taraftarsız oynarsak bizim için bu zor olacak. Biliyoruz ki tribünde bizim için büyük destek geliyor. Seyircisiz daha da farklı olacak. Ama ne yapalım, durum böyle. Biz sahada yüzde yüz her şeyimizi vereceğiz ve inanıyorum ki taraftarımızı mutlu edeceğiz." dedi. 

 SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER