© Sporanki 2010

Lider'in keyfi yerinde !

Spor Toto 1.Lig 28.Hafta maçında RH.Bandırmaspor ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını  sürdürüyor.

Sarı - lacivertliler kendi tesislerinde bugün yaptıkları antremanla maç hazırlıklarını sürdürdü. 

Antreman teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yapıldı. Antremana sakatlığı bulunan Tiago Pinto katılmadı. Sakatlıkları geçen Hasan Hüseyin ve Aatıf takımla birlikte çalışırken, Eren Derdiyok'da bireysel olarak hazırlıklarını sürdürdü. 

Oyuncuların antremanda hırslı ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı. 

BİLET SATIŞLARI İYİ GİDİYOR

Ankaragücü'nün Bandırmaspor ile oynayacağı maçın biletleri pazartesi günü satışa sunulmuştu. 

Biletlere yoğun ilgi olduğu öğrenildi. Maça daha 2 gün olmasına rağmen yaklaşık 11 bin bilet satıldı. Maça kadar stadın büyük oranda dolması bekleniyor.

Sarı – lacivertli taraftarlar için ilçelerden de destek gelmeye başladı. Bir çok ilçe belediyesi, cumartesi günü ilçe merkezlerinden maç için Eryaman Stadı’na otobüs kaldıracak.

Bilindiği gibi TFF son yaptığı açıklama ile 12 yaş altına da maçlara girişi serbest bırakmıştı.

BAŞKAN UMUTLU KONUŞTU

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, zorlu dönemde 4 maçta 8 puan almaları halinde hedefledikleri şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi.

Bandırmaspor, Manisa FK, Eyüpspor ve Ümraniyespor maçının zor geçeceğini bildiklerini söyleyen Faruk Koca, "Bu zorlu dönemden 8 puan çıkarmamız halinde şampiyonluğa rahat ulaşırız. Ankaragücü'nün her zaman hedefi şampiyonluktur. Biz kupada da devam etmek istiyorduk. Ama kısmet olmadı." dedi.

HAKEM BİLGİÇ !

Ankaragücü'nün kritik Bandırmaspor maçının hakemi açıklandı. MHK karşılaşmaya Kutluhan Bilgiç'i atadı.  Ankaragücü - Bandırmaspo rmaçı cumartesi günü saat 19.00'da Eryaman Stadı'nda oynanacak. 

Başkent ekibinde BB.Erzurumspor maçında kırmızı kart gören Yasin Güreler karşılaşmada forma giyemeyecek.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER