© Sporanki 2010

Mansur Yavaş ilk desteğini böyle verecek !

Mansur Yavaş ilk desteğini böyle verecek !

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporan

Ankaragücü için dev kampanya başlıyor. Bilindiği gibi Ankaragücü Kulübünde bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Mansur Yavaş'ın da aralarında olduğu belediye başkanları bir toplantı gerçekleştirmişti. Kahvaltılı toplantı da kulübe destek kararı çıktı. 

Başkan Mansur Yavaş'ın talimatıyla MKE Ankaragücü için dev bir kampanya başlatılıyor.  "Hatıra Bileti" kampanyası için kentteki billboard, raket, kent ekranları, EGO ekranları ve metro ekranları kullanılacak. Başkent'in dört bir yanında destek etkinlikleri yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yazdığı mesajda ”Asırlık çınarımız Ankaragücü’ne destek için ilçe belediye başkanlarımız ile “Hatıra Bileti” kampanyası kapsamında Ankaragücü Tesisleri’nde bir araya geldik. İmalat-ı Harbiye gururumuzdur. El ele desteklerimizi sürdürecek, arkasında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde görüşlerini aktardı. 

Ayrıca başta Büyükşehir belediyesi olmak üzere tüm belediyelerin de yüklü miktarda bilet alıp kulübe destek vermeleri bekleniyor. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER