© Sporanki 2010

Mansur Yavaş, transfer için devreye girecek !

Mansur Yavaş, transfer için devreye girecek !

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 10 Ocak Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında Başkentin gündemini belirleyen yerel medya temsilcileri ile bir araya geldi.
Gençlik Parkı Konuk Evi’nde gerçekleşen ve gazetecilerin büyük ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Yavaş, gazetecilerin sorularını tek tek yanıtladı.
Gazetecilerin Başkentin en büyük değerlerinden olan Ankaragücü’nü sorması üzerine Başkan Yavaş, “Ankaragücü’nün yönetimi değişti, yönetim değişmeden önce biz birtakım katkılarda bulunduk” diyerek, hatırlatmadan bulundu. Yapılan yardımların hiçbir şekilde reklamını yapmadıklarını belirten Başkan Mansur Yavaş, “Ne yönetimine adam veriyoruz, ne de yönetimine karışıyoruz” dedi.

“DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDİYOR”
Kendisi için önemli olanın Ankaragücü’nü yönetenlerin değil, marka değeri olduğunu belirten Başkan Yavaş, şunları kaydetti:
“Başkent’in marka değeri en yüksek değeri şu anda Ankaragücü. Elimizden geleni yapıyoruz. Eski yönetim döneminde de desteklerimiz oluyordu. Evet, yönetim değişikliği oldu. Yine aynı şekilde, artarak desteğimiz devam ediyor. Transfer yasağının kalkmasını bekliyoruz. Bunun için büyük gayret gösteriyorlar. Kulüp yöneticileriyle görüşüyoruz ama bunu reklam yapmıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı da bu konuya dahil olmuş, birkaç yeri aramış destek olunması için. İnşallah iyi haberleri gelecek. Geçenlerde Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi geldi ziyarete, ondan da açık açık futbolcu istedik. Ali Koç’la tanışıyoruz, ondan da futbolcu istiyoruz. Bir yandan onlar kendi futbolcularını seçerken, bir yandan biz de bu tür yardımlara talip olacağız. Bu seneki amacımız ligden düşmemek. Şu anda borçları belli ne kadar paraya ihtiyaçları olduğu da belli, bunu kendilerinin açıklaması doğru olur. Ankaragücü için işbirliği içerisinde iyi bir çalışma yapıyoruz.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER