© Sporanki 2010

Mehmet Soylu: "Dosyaları teker teker kapatıyoruz"

Gençlerbirliği yönetim kurulu üyesi Mehmet Soylu: “Üyeliklere önümüzdeki haftadan itibaren başlıyoruz” dedi. 

Gençlerbirliği Asbaşkanı Mehmet Soylu, Klasspor TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Soylu’nun, kulüp üyeliği, transfer ve ekonomik durum ile ilgili yaptığı açıklamalar şu şekilde:

-Son 15 ayda yönetim kurulu toplantısı yapılmayan kulüpte biz 15 günde 4 yönetim kurulu toplantısı yaptık. Yöneticilerimiz sürekli kulüpte mesai harcıyor. Birçok dosya var. Onları temizliyoruz yavaş yavaş.

-Baki Mercimek ve Metin Diyadin ile anlaştıktan sonra transfer çalışmalarına başladık. Maddi yeterliliğimizin olmadığı bir gerçek. Savaşçı bir takım oluşturmak hedefimiz.

-Bir alt lige düşünce yayın gelirleri, sponsor gelirlerinden tutun insanların size bakış açısına kadar her şey değişiyor.

-Bugün taraftarın gücüyle buradayım. Görevimi yaptıktan sonra asıl yerim tribüne geri döneceğim.

-Gençlerbirliği’ni Gençlerbirlikliler yönetecek dedik. Bu doğrultuda üyelik komisyonunu oluşturduk. Üyeliklere önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağız. Kombine bilet fiyatlarını belirlerken de taraftarımızla konuşup karar alacağız.

-İlk 11’de 5 yabancı oynatabiliyorsunuz. Elimizde 3 tane var. Furman konusu muallakta. Kendisi burada ve görüşüyoruz. Eğer bu arkadaşlarla devam edersek 2-3 yabancı transferi düşünüyoruz. Hocamız eksikleri belirledi.

-Göreve geldiğimizde bu kadar sorunlu dosya ile karşılaşacağımızı bilmiyorduk. Teker teker kapatıyoruz. Sezon başlamadan sıfırlamak istiyoruz. 137 milyon TL’lik borcumuz var. İlk etapta bunu yarısının altına indirmek istiyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER