© Sporanki 2010

Mert Çetin: "Ankaragücü taraftarıyla buluşmak için can atıyorum."

MKE Ankaragücü’nün Hellas Verona’dan yeni transferi Mert Çetin, kendisi ve takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mert Çetin, yeniden Başkent’te olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

İşte Mert Çetin’in açıklamaları:

ANKARA’YA GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Ankara’ya yeniden geldiğim için çok mutluyum. Ben Ankaralıyım ve şehrimi de çok özlemiştim. Ankaragücü benim şehrimin takımı. Ankaragücü benimle iletişime geçince mutlu oldum. Büyük bir camia olması ve aynı zamanda büyük bir taraftara sahip olması çok önemli şeyler. Tekrardan Ankara’ya döndüğüm için mutluyum.

Beni isteyen takımlar vardı. Ama kendi şehrime dönüp, Ankaragücü formasını giymek istedim. Tekrar başarılı olup, Avrupa seviyesinde olmak istedim. Burada hocamızla ve takımımızla birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum.

Tolunay Hoca’ya buraya gelmeden öncede konuştum. Bana çok sıcak yaklaştı.  Hedeflerden bahsetti ve bu hedefler doğrultusunda daha iyi şeyler başarabileceğimizi konuştuk ve takımın bütünselliğiyle beraber, zaten burada aile ortamı var ve herkes birbirine saygı gösteriyor. Başarıya gidebileceğimiz en önemli etken aile ortamı. Burada da onu gördüğüm için çok mutluyum. Tolunay Hoca’ya teşekkür ediyorum.

NEDEN DÖNDÜ

Ben her olaya pozitif bakmak istiyorum. Yaşadığım şeyler bana güzel tecrübeler kattı. Ve ben şu ana odaklıyım. Şu an başarıya odaklıyım. Geçmişten tecrübeler kazanarak, kendime aktarmış bulunmaktayım. Geleceğe bakmak istiyorum.

DEFANS HATTIMIZ HAZIR!

Süper Lig zor bir lig. Her takımın hücum hattı iyi durumda. Biz Ankaragücü defans hattı olarak her takıma hazır bekliyoruz. Elimizden geleni yapacağız.

ESKİ TAKIM ARKADAŞI DZEKO

Onunla alakalı benim yorum yapmam yakışı kalmaz. En üst seviyede oynamış bir oyuncu. Karşılıklı oynayacağımız ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Bana yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederim. Ama sahada rakibiz ise, olması gerektiği gibi davranırım.

TARAFTARA MESAJ

Evimizdeki ilk maç için çok heyecanlıyım. Ankaragücü taraftarıyla buluşmak için can atıyorum. Onlara sevgiler, selamlar gönderiyorum. Hiç kimseyi mahcup etmeyeceğim. İnşallah elimden gelen her şeyi vereceğim ve bir aile ortamı ile taraftarlar birlikte bir başarı yakalayacağız inşallah.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER