© Sporanki 2010

Metin Diyadin "Doğru oynadık..."

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Denizlispor galibiyetinin ardından konuştu.

Diyadin "Çok doğru ve sabırlı oynadık" dedi. 

Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında evinde ağırladığı Denizlispor'u 1-0'lık skorla mağlup eden Gençlerbirliği'nde maç sonu düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Diyadin, "Beşli bir savunmaya karşı çok fazla pozisyon oluşturmak kolay değil. Bizim özellikle iki haftadır kazanarak oyuna gelmemiz önemliydi. Bunun dışında iki sakat ve iki cezalı oyuncunun olması dar bir kadro için maçtan önce handikap bir durum gibi görünüyordu ama takım birlikteliğimizin oluşması önemliydi. Çok doğru ve sabırlı oynadık. Beşli bir savunmaya karşı çok fazla pozisyon oluşturmak kolay değil" değerlendirmesinde bulundu.

Hakemle ilgili konuşan Diyadin, "Maçın ilk yarısında verilmeyen bir golümüz vardı. İkinci yarıda da düdüğü ağzına götürmesine rağmen penaltıyı vermedi" ifadelerini kullandı. 

Maçta en sevindirici durumun kadroda Gençlerbirliği altyapısından yetişen 6 oyuncuyla kazanmak olduğunun altını çizen Diyadin, "Bu tip maçlar 6 puanlık maçlar. Artık önümüzdeki maça hazırlanacağız. Ligde yapabildiğimiz kadar dar kadroya ve bazı şeylere rağmen bu şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER