© Sporanki 2010

Metin Karagöz: Zafer şarkıları söylemek istiyoruz

Metin Karagöz: Zafer şarkıları söylemek istiyoruz

Ankara’nın başarılı antrenörlerinden Metin Karagöz, Muğla’nın köklü kulüplerinden Yeni Milasspor ile anlaştı. Başarılı teknik adam Karagöz, “Bir şehrin hayallerini gerçekleştirmeye gidiyoruz. Milaslılara zafer şarkıları söyletmeye gidiyoruz” diye konuştu.


Ankara'nın başarılı ve sevilen a ntrenörlerinden Metin Karagöz Muğla'nın gözde takımlarından Yeni Milasspor ile anlaştı. Son olarak çalıştırdığı Haymanaspor’da şampiyonluk yaşayan ve Mavi Beyazlı ekibi Bölgesel Amatör Lig’e yükselten başarılı Teknik Direktör Metin Karagöz Yeni Milasspor ile anlaştı. Muğla’nın köklü takımlarından olan 42 yaşındaki Mor Beyazlı kulüp Süper Amatör Lig’de mücadele ediyor.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel, kulüp Yöneticileri Umut Yiğitkaya ve Çağlar Bozkurt’la bir araya gelen başarılı teknik adam Karagöz yeni sezon için imzayı attı.

Başarılarını yakından takip ettiğimiz deneyimli teknik adam son 4 yılda kazandığı iki şampiyonlukla, şampiyonlar liginde 8 maç üst üste kazanarak bir rekoru tarihe yazarken, süper ligde üst üste kazandığı 13 galibiyetle kırılması güç bir rekoru daha tarihe yazmayı başarmıştı.

Milasspor’dan gelen teklifi değerlendiren teknik patron Karagöz şimdilerde mor beyazlı renkleri bir üst lige çıkartmak için mücadele edecek. Önceki senelerde Altındağ Belediyespor takımını yine rekorlarla 3.Lig’e taşıyan tecrübeli çalıştırıcı Milas’ta zafer şarkıları söylemek istediğini ifade ederek,

“Bir şehrin hayallerini gerçekleştirmeye gidiyoruz. Mor tutkuyu beyaz mutluluğu anlatır Milasspor'da.

Cennet şehir Milas'ta olmak ne güzel bir duygu ne güzel bir beraberliktir. Hani derler ya dünyanın en güzel sesinden zafer şarkıları dinlemek istiyorum bende diyorum ki yetmez ! Artık şarkıları dinlemek değil zafer şarkıları söylemek istiyoruz arkadaş. Milas'ta bir bayram havası sanki. Taraftarlarımız bambaşka bir Milasspor izlemeye hazır olsunlar, inancımızla geliyoruz. Hep birlikte başaracağız çünkü biz çok güçlü bir aileyiz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER