© Sporanki 2010

Mikail Okyar: "Hem Gençlerbirliğ, hem de taraftarımız için savaşmaya devam edeceğiz"

Gençlerbirliği’nin yeni transferi orta saha oyuncusu Mikail Okyar, kulübün medya ekibine açıklamalarda bulundu. 

Öne çıkan başlıklar şu şekilde: 

-Buraya gelmeden önce Gençlerbirliği camiasını tabii ki biliyordum. Teklif gelir gelmez burayı seçip kafamda yol almıştım. Buraya gelişimi, hayallerimi kafamda focuslamıştım. Gençlerbirliği’ne rakip olarak Eryaman Stadı’na çıkarken çalan marşta bile tüylerim diken diken olmuştu. Sahadaki atmosfer oynamaya motive ediyordu. Şimdi Gençlerbirliği formasının altında, taraftarının önünde sağlıklı bir şekilde maça çıkmayı bekliyorum.

-Gençlerbirliği, geçen sezon play-off’u 2 puanla kaçırdı. Ben, Gençlerbirliği play-off oynar diye bekliyordum, sonrasında üzülmüştüm. İnşallah bu sezon kaçırdığımız play-off’u yada ilk ikiyi, üçü zorlayıp hedefimize ilerlemeyi yani ilk 7 içerisinde olmayı istiyoruz. Kendi hedefim ise çoğu maçta oynayarak, gol ve asistlerle takımıma katkı sağlamak.

-Taraftarımızı dört gözle bekliyoruz. Her zaman arkamızda olsunlar. Biz de en güzel şekilde saha içerisinde mücadelemizi vererek hem kendimiz, hem takımımız, hem Gençlerbirliği hem de taraftarımız için savaşmaya devam edeceğiz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER