© Sporanki 2010

Milli oyuncu Gizem Örge'den itiraf!

Milli voleybolcu Gizem Örge çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın ve Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Gizem Örge, Paris Olimpiyat Oyunları'ndan aylar sonra sakatlık itirafında bulundu.

Gizem Örge, Cumhuriyet'te çıkan röportajında çeyrek finalde kazandıkları Çin maçına sakat çıktığını söyledi.

Gizem Örge, kazandıkları maçın ardından "Sahada omzumu bıraktım sonra dedim ki bir tane daha omzum var devam edebilirim” demişti. O maçta Cansu ve Hande'nin de sakatlıkları nedeniyle oynamadıklarını belirterek, "Stres seviyesi çok yüksek bir maçtı. Bir önceki olimpiyatta da talihsiz bir kaza yaşanmıştı. O yüzden çeyrek finaller turnuvanın en zor maçlarıdır ve Çin de çok iyi bir rakipti. Ama o gün ilk 4’e girmek için yüreğini koymuş bir Türkiye vardı. Birçok oyuncumuz sakattı. Ben de omzumda ciddi bir ağrıya rağmen oynadım. Kazanmak için oynadığımız bir maçtı" diye konuştu.

Örge, Fenerbahçe formasıyla hedeflerini anlatırken "Avrupa’yı hedefliyoruz. Türkiye’deki istikrarımızı koruyup bu sefer sezonu Şampiyonlar Ligi kupasıyla taçlandırmak istiyoruz. Taraftarımızın her maç yanımızda olacağını biliyoruz. Umarım başarılarda omuz omuza ilerleyeceğiz" dedi.

Gizem başarısıyla ilgili de "Hayat hep inişli çıkışlı, bazen istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Bazen çok çalıştığınızda karşılığını alamadığınız anlar oluyor. Hayat bir mücadele aslında o yüzden bu mücadeleyi bırakmadığın zaman aslında ödüllendiriliyorsun" diye konuştu.

Eda Erdem'le ilgili de konuşan Gizem, "Eda Erdem gerçekten örnek bir sporcu, bir lider. Onunla oynadığım, aynı sahayı paylaştığım, omuz omuza mücadele ettiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Ona verilen değeri sonuna kadar hak ettiğini görüyorsunuz. Çalışma şekliyle, profesyonelliğiyle, pozitifliğiyle bu işe gönlünü vermiş biri. Hala hayranlıkla izliyorum" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER