© Sporanki 2010

Mini Futbol Türkiye 2. Sezonunda Şampiyon Toprak Ticaret

Mini Futbol Türkiye Ankara Süper Ligi'nde normal sezon ve play-off maçlarının ardından finalde Toprak Ticaret ve Aksu Turizm karşı karşıya geldi. Final maçını 4-2 kazanan Toprak Ticaret ikinci sezonun şampiyonu olurken, Aksu Turizm sezonu ikinci olarak noktaladı. 

Karşılaşma sonrası havai fişek gösterisi yapılırken, tribünlerden konfetiler yağdı. Ödül töreni öncesinde turnuvayı değerlendiren Mini Futbol Türkiye Ankara İl Koordinatörü Şaban Kocatürk, "Diğer organizasyon yapan arkadaşlarımızda iyi organizasyonlar yapıyor ama en iyisini biz yaptık diyoruz ve tüm takımları bekliyoruz. Daha iyi turnuvaları yapacağımızın sözünü veriyoruz. Yakında şirketler ligimiz ve 3. sezonumuz başlayacak, herkesi turnuvalarımıza katılmaya davet ediyoruz. Mini Futbol Türkiye Koordinatörü Erdi Ayaz ve Mini Futbol ailesine teşekkürler" diye konuştu.

Mini Futbol Türkiye Ankara İl Koordinatörü Oktay Nafi Aktaş, "2. sezonumuzuda sıkıntısız noktaladık. Bugünde finalde A grubu liderimiz ile B grubu liderimiz karşı karşıya geldi. 3. sezonumuzda daha da iyi olacağız. Emeği geçen Mini Futbol Türkiye Koordinatörü Erdi Ayaz ve tüm katılımcılara teşekkürler" dedi. 

Mini Futbol Türkiye Ankara Süper Ligi ödülleri

Sezonun kalecisi Habip Tanyeri (Aksu Turizm)
Sezonun defansı Kenan Kurtuluş (Canyurtlar United)
Sezonun ortasahası Erkan göksu (Toprak Ticaret)
Sezonun forveti Muhammed Çinkaya (Poyrazspor)
Sezonun gol kralı Murat Duruer (Ankaragücü88)
Sezonun golü Çağlar Çelik (Teşkilat FC)
Sezonun kaptanı Orhan Selimoğlu (Obre fk )
Sezonun mvp si Doğukan Söğüt (Aksu Turizm)

Hakemler Emre Can, Ferhat Çırak, Mehmet Yüksel, Tolga Çolak, Onur Yavuzdoğan, Spikerler Halil Urfa ve Mert Dokuzoğlu, Medya Hamza Önder ödüllerin sahibi oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER