© Sporanki 2010

Mustafa Dalcı: "Futbol kuralları değişti de bizim mi haberimiz yok?"

Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Dalcı, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda maçın hakemi Halis Özkahya'nın verdiği kararlara isyan etti.

Mustafa Dalcı maç sonu yaptığı açıklamada “Biz bugün hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maçı kazanmak için oyuncularımız her şeyi yaptı.

Gol pozisyonunda söylenmesi gereken o kadar çok şey var ki. Futbol kuralları değişti de bizim mi haberimiz yok? Avantajın avantajı mı olur? Biz mi futbolu bilmiyoruz? Hakemlerimizin buna dikkat etmesi lazım. Eyvallah yenildik ama hakemlerin biraz daha bunlara dikkat etmesi gerekiyor.

Beşiktaş ikinci yarıyı yatarak bitirdi. Ama uzatmaya bakıyorsun 6 dakika. Zaten ikinci yarı 8-10 tane oyuncu değişti. Kaleci yattı, oyuncu yattı kalkmadı.Dördüncü hakeme olaya biraz müdehale edin dedim. Ben hakkım olmayan bir şey istemiyorum. Sahanın içinde adil olmak gerekir diye düşünüyorum. Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Ama hakem arkadaşlarımızın biraz daha dikkat etmesini istiyorum. Biz gece gündüz bu takımı kurtarmak için çalışıyoruz. Ciddi anlamda insanı üzülüyor" dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER