© Sporanki 2010

Mustafa Dalcı ile çıkış başladı

Ankaragücü düştüğü büyük çukurdan son 2 maçta aldığı sonuçlarla yavaş yavaş çıkıyor. Lige Fuat Çapa ile başlayan Başkent ekibi Çapa döneminde sadece 2 beraberlik elde edebilmişti. Göztepe maçının ardından teknik direktör Fuat Çapa ile yollar ayrılmıştı.

Sarı – lacivertli yönetim Fuat Çapa’nın ardından göreve Mustafa Dalcı’yı getirdi.  Mustafa Dalcı ile Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında talihsiz 2 yenilgi alan Başkent ekibi, şeytanın bacağını Konyaspor maçında kırmıştı. 2 kez geriye düştüğü maçı 4-3 kazanmayı başaran Başkent ekibi Mustafa Dalcı ile ligdeki ilk galibiyetini de almış oldu.

Ligin 6.Haftasında oynanması gereken ama Hatayspor maçındaki korona vakaları nedeniyle ertelendği için geçtiğimiz Salı günü oynanan maç Başkent ekibi için yeniden umutların yeşermesini sağladı. İkinci yarıda bulduğu 2 golle maçı 2-0 kazanan Ankaragücü takımı puanını 8’e çıkardı ve haftalar sonra ligin en alt basamağından kurtuldu.

Bu 2 galibiyet hem yönetime, hem takıma, hem de taraftara büyük moral getirirken, maçtan sonra oyuncuların saha içinde gösterdikleri sevinç görülmeye değerdi.

Takımdaki bütünlüğü yeniden oluşturmaya başaran teknik direkör Mustafa Dalcı, Hatayspor maçının sonrasında oyunucularıyla birlikte sevince orta oldu.

Ankaragücü’nde şimdi tek hedef Pazar günü oynanacak olan Gençlerbirliği derbisini kazanmak.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER