© Sporanki 2010

Mustafa Dalcı, Konyaspor maçı öncesi Sporanki'ye konuştu

Ankaragücü Kulüp antrenörü Mustafa Dalcı, Ankaragücü – Konyaspor maçı öncesi Sporanki’ye konuştu.

Takımıyla ilgili açıklamalar da bulunan Başkent ekibinin antrenörü Dalcı sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Dalcı, “Antalyaspor maçında hak etmediğimiz bir yenilgi aldığımızı düşünüyorum. Başa baş geçen bir maç oldu. Ama maalesef yediğimiz bir gole karşılık veremedik ve kaybettik.

Yarınki rakibimiz Konyaspor. Konyaspor takımı ligin iyi takımlarından. Onlarla zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız.

Ama bizde kazanmak için sahaya çıkacağız. Hafta başından bu yana maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Hem rakibimizi analiz ettik, hem de kendimiz için taktik varyasyonları denedik. Takımımızda kulübümüzün de açıkladığı gibi bazı korona vakaları var. Bu maça da oldukça eksik bir kadroyla çıkacağız. Ancak biz Ankaragücü takımı olarak sahaya her türlü galibiyet için çıkarız. Eğer 11 kişi Ankaragücü formasıyla sahaya çıkıyorsa bu yeterlidir. Ankaragücü’ne yakışır mücadelemizi edeceğiz ve camiamız için sahadan ilk galibiyetimizi elde etmek için savaşacağız. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.

Ankaragücü takımı Mustafa Dalcı yönetiminde bugün yaptığı antremanla Konyaspor hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

SPORANKİ ÖZEL..

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER