© Sporanki 2010

Mustafa Dalcı'nın ayrılması Osmanlıspor'a yaramadı !

Mustafa Dalcı'nın ayrılması Osmanlıspor'a yaramadı !

Osmanlıspor’da değişim takıma olumlu yansımadı. Mor – sarılılar Lige Mustafa Dalcı yönetiminde girmişti. 13 haftalık periyottan sonra Dalcı ile yollar ayrılmış İsmet Taşdemir teknik direktörlük görevine getirilmişti.

Osmanlıspor 2019-2020 sezonuna Mustafa Dalcı yönetiminde girdi. Ligin başı olmasına ve takım henüz oturmamasına rağmen Dalcı yönetiminde Başkent ekibi oldukca başarılı maçlar çıkarmayı başardı ve oynanan güzel futbol alkış aldı. 13 maç sonunda Mustafa Dalcı yönetiminde Osmanıspor 4 galibiyet, 1’de beraberlik elde etti. Ancak şans faktörü hiç bir zaman takımın yanında olmadı. 16 gol atan mor – sarılılar kalelerinde 23 gol gördüler ve toplam 13 puan topladılar.
Bu dönemde takımın 3 puanı silindi.

13.Hafta da deplasmanda oynanan ve 2-0 kaybedilen BB.Erzurumspor maçıyla Mustafa Dalcı takımı oturtmaya başladığı bir dönemde takımdan ayrıldı. 

14.hafta da oynanan Altay maçıyla İsmet Taşdemir dönemi başladı. Osmanlispor, Taşdemir ile 15 maça çıktı. Bu maçlarda 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde edildi. 16 gol atıldı, 19 gol yendi ve 14 puan toplandı.

Mustafa Dalcı dar kadro ve kısıtlı imkanlarla takımına oynattığı güzel futbolla kamuoyundan alkış almıştı.

Başkent ekibinin İsmet Taşdemir’le de yollarının ayrılmasının ardından göreve Ali Güneş getirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER