© Sporanki 2010

Mustafa Dalcı: “Taraftarımız bugün bize büyük güç verdi”

 

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, 1-0 kazanılan Göztepe maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunda. Derlediklerimiz şu şekilde:

-Artık tamamen yarışın içerisindeyiz. 4 hafta öncesine bakıldığında bu ligde hiç şansımız yok gibi görülüyordu. Yeniden yapılanma yeniden bir organizasyonla alınan 3 galibiyet, farkı bir maça indirdi. İçeride ve dışarıda oynayacağımız her maç final niteliğinde.

-Bu psikolojiyi kaldırmak camialar için gerçekten zor. Güçlü karakterler gerekiyor. İçerdeki oyuncularımın karakterleri, sahada kazanmak için verdikleri mücadeleyi hep beraber seyrediyoruz. Onları izlerken gerçekten gurur duyuyorum.

-Lig yeniden başladı bizim için. Artık daha iyi konsantre olmalıyız. Tuzlaspor maçı gerçekten final gibi bir maç. Oradan da alnımızın akıyla çıkarız diye düşünüyorum. Bu takımı kurtarmak için ne gerekiyorsa yaptığımızı düşünüyoruz.

-Kazandığınız zaman birliktelik çığ gibi büyüyor. Taraftarlarımız takımlarına inandıklarını gösteriyorlar. Bugün taraftarımız bize büyük güç verdi. Bu şekilde devam etmelerini istiyoruz. Sahanın içinde biz, dışında onlar büyük bir mücadele vereceğiz. Birlikte daha güçlüyüz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER