© Sporanki 2010

Mustafa Dalcı'dan transfer açıklaması

Ankaragücü'nün teknik direktörü Mustafa Dalcı, tek hedeflerinin takımı Süper Lig'e çıkarmak olduğunu söyledi. Dalcı, transfer yasağının kaldırılması halinde bir forvet oyuncu almayı düşündüklerini vurguladı.

Sezon başında takım planlaması yaparken hedeflerinin Süper Lig'e çıkacak kadroyu oluşturmak olduğuna dikkat çeken Dalcı, "Tabi ki sezon başı bu takımı planlarken amacımız Ankaragücü'nün layık olduğu yere, yani Süper Lig'e tekrar çıkarmak. Bu anlamda bir kadro yapılanması içerisine girdik. Tek hedef ve amacımız var, bulunduğumuz bu ligden Ankaragücü'nü tekrar Süper Lig'e çıkarmak" dedi. 

Takım yasaktan dolayı transfer yapamadığını belirten Mustafa Dalcı, yasağın açılması halinde takıma bir forvet oyuncu almayı düşündüklerini dile getirdi. Dalcı, "Yönetimimiz bu anlamda çalışmalar yapıyor. Geçmişe dönük belli borçlar var. Şu an itibarıyla hala tahtamız kapalı. Açılabilirse santrfor mevkisine, Nadir Çiftçi'nin gittiğini düşünürsek, Eren Derdiyok'u desteklemek adına bir oyuncu almayı düşünüyoruz. Transfer tahtası açılmazsa da sorun değil. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bu şekilde de ligi istediğimiz şekilde bitirebileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER