© Sporanki 2010

Mustafa Dalcı'nın tercihi santrfordan yana

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, TRT SPOR'da yayınlanan Hedef Süper Lig programına konuk oldu.

Ligin ilk yarısında her şeyin istedikleri gibi gitmediğini belirten Dalcı, telafi etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

"Düşündüğümüzden 4-6 puan gerideyiz"

"Düşündüğümüzden 4-6 puan gerideyiz. Bunu telafi edebilmek adına ikinci yarıya daha iyi başlamamız gerekiyordu ki üçte üçle başladık.  İlk yarıda düşündüğümüz puanın altında kapatmamız bizim için olumsuzluktu. Onu kapatabilmek adına ikinci yarıya doğru başladık. Bunu sürdürebilmek de önemli o yüzen doğru şeyler yapmaya çalışıyoruz. Hedefe gidebilmek gerçekten zor ama bunu başarabilmek adına da elimizden gelen her şeyi yapıyoruz"

Transfer tahtalarının kapalı olduğunu vurgulayan Mustafa Dalcı "Transfer yasağımız kalkarsa bir santrfor almayı düşünüyoruz." dedi. 

"Gidenin yerini doldurmak için transfer yapabiliriz"

"Yönetimimiz ve başkanımız  transfer tahtamızın açılması adına gerekli çalışmaları yapıyor. Tek bir transfer yapmayı düşünüyoruz. Sakatlık olur ayrılmak isteyen olur. Gidenin yerini doldurmak için transfer yapabiliriz. Nadir Çifçi'nin ayrılmasından dolayı Eren'i destekleyebilecek. Rekabeti arttıracak ya da kenardan oyuna soktuğumuzda sorun çözebilecek bir oyuncu düşünüyoruz."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER