© Sporanki 2010

Nicolas Anelka, Ankaragücü'nü istiyor

Nicolas Anelka, Ankaragücü'nü istiyor

Ankaragücü, TFF tarafından alınan karar gereği Süper Ligde yeni sezonda da devam edecek. Başkent ekibi yeni sezon için yeni bir yapılanma içine girmek zorunda. Bu yapılanma için ilk olarak teknik direktörden başlaması bekleniyor.

Ankaragücü teknik direktörü Fatih Mert, dün yaptığı açıklamada teknik direktör konusu ile ilgili "Hocamız İbrahim Üzülmez ile anlaşmamız sezon sonuna kadardı, ligde kalmamız durumunda bir opsiyonumuz vardı. Bugünden itibaren değerlendirmeye başlayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Ankaragücü’nde hoca arayışları da başladı. Bu hocalar içinde bir çok yerli hoca ismi geçerken bir de flaş isim gündeme geldi.

Ülkemizde 2005 ve 2007 yılları arasında Fenerbahçe forması giymiş olan Fransız yıldız oyuncu Nicolas Anelka’nın Fenerbahçe ve Ankaragücü’ne haber gönderdiği öğrenildi.

Antrenörlüğe başlayan ve bu sezon PRO Lisans alacak olan Nikolas Anelka’nın menajeri aracılığla Fenerbahçe ve Ankaragücü’nde çalışmak için haber gönderdiği öğrenildi. Ancak Fenerbahçe’nin Erol Bulut’a yönelmesi nedeniyle buna sıcak bakmadığı öğrenildi.

Anelka’nın, Türkiye’de futbol oynadığı dönemden çok iyi tanıdığı Ankaragücü için, “Türkiye’de görev almak istiyorum. Ankaragücü Türkiye’de futbol oynadığım dönemden tanıdığım bir kulüp. Taraftarıyla birlikte o atmosferi yaşamak istiyorum” dediği ifade edildi.

Bazı takımlarda antrenörlük yapan Anelka’nın son olarak Fransa’nın Lille takımında forvet oyuncuların antrenörü olarak çalıştığı biliniyor.
SPORANKİ ÖZEL…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER