© Sporanki 2010

Niyazi Akdaş, yeniden başkan seçildi...

Gençlerbirliği kulüp başkanı Niyazi Akdaş, ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi genel kurulunda yeniden başkan seçildi.

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firma sahiplerinin katıldığı ve Ertuğrul Baştaş’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurul toplantısı yüksek katılımla gerçekleştirildi.

Genel kurulda; ASO 1. OSB Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Mehmet Niyazi Akdaş, Mustafa Bozkurt, Mehmet Namık Kodaman, Mustafa Serdar Tütek ve Tahsin Ata, 4 yıllığına tekrar seçildi. Genel Kurulda ayrıca ASO 1. OSB’nin 2021 yılı yönetim, denetim ve faaliyet raporları ibra edildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Niyazi Akdaş, ASO 1. OSB’nin çok daha iyi yerlere gelmesi, bölge sanayicilerin işlerinin sürekliliğinin sağlanması amacıyla çalışmalar yaptıklarının altını çizip, şunları söyledi:

“Yönetim kurulu olarak bugüne kadarki hizmetleri bundan böyle daha iyi şartlarda yapacağımızı belirtmek istiyorum. Birlik ve beraberlik içinde bölgemizi çok daha iyi yerlere getireceğiz. Geçmişe baktığımızda, bölgemiz birçok alanda gerçekleştirdiği önemli projelerle Türkiye’nin model organize sanayi bölgesi konumundadır. Ayrıca ASO 1. OSB örnek teşkil eden bir bölge olmuştur.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER