© Sporanki 2010

Niyazi Akdaş'tan flaş açıklama: “Paramızın tamamını alamadık”

Niyazi Akdaş'tan flaş açıklama: “Paramızın tamamını alamadık”

Gençlerbirliği’nde kısa bir süre önce başkanlık görevini bırakan Niyazi Akdaş, Arda Güler’in yüzde 20’lik hakkına karşılık Fenerbahçe’den 1.5 milyon Euro + 5 milyon TL aldıklarını söyledi. Akdaş, kalan para öncesinde kur farkının arttığını da vurguladı.

Arda Güler’in payının devri döneminde kulüp başkanı olan Niyazi Akdaş’ın Spor Arena’ya yaptığı açıklamalar şöyle:

-Arda Güler’in böyle bir star olacağı belliydi. İlk başlarda fiziği biraz zayıftı ama şimdi kuvvetlendi. Real Madrid’de çok büyük işler yapacak. Arda’nın Türk futbolunu çok iyi bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Gençlerbirliği altyapısında Arda gibi daha çok oyuncu var. Onlar da inşallah zamanı gelince piyasaya çıkacaklar.

-Biz daha paramızı alamadık Fenerbahçe’den. Arda için Fenerbahçe’den 45 milyon TL alacağız demiştik. O zaman bu paranın karşılığı 2.5 milyon euro’ydu. Ama şimdi tabii kur farkı oldu. 1 milyon 300 bin eurosunu aldık.

-200 bin Euro daha 4 genç futbolcu karşılığında aldık. Onları daha yollamadık ama belki onları geri alırım. Fenerbahçe Kulübü’nün taahhüdü buydu. Bunun üzerindeki para da yaklaşık 15 milyon TL Koç Grubu’ndan gelecekti ama 3’te 1’i geldi. Tabii bu arada kurlar da arttı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER