© Sporanki 2010

OGM Ormanspor, 2020-2021 sezonunu açtı

OGM Ormanspor, 2020-2021 sezonunu açtı

"ING Basketbol Süper Lig Ekiplerinden OGM Ormanspor, 2020-2021 Sezonunu yaptığı antrenmanlar ile açtı."
OGM Ormanspor Erkek A Takımı Baş Antrenörü Korhan AYDANARIĞ, "İlk önce yaşadığımız bu süreç en kısa zamanda sona erer ve sadece basketbola odaklanabiliriz. Önümüzde ki sezon her takım için zorlu geçeceği aşikâr.
Kulüp olarak yaşadığımız bu süreci iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Devam eden pandemi (Covid-19) sürecine rağmen, basketbola yatırımı ve desteğini esirgemeyen yönetimimize teşekkür ediyorum.
Bu sezon keyifli bir basketbol izletmek en büyük hedefimiz. Tecrübeli ve genç oyuncuların olduğu derin bir kadroya sahibiz. İyi savunma yapan, skor gücü yüksek mücadeleci bir takım kurmaya çalıştık. Kimyamızın oturması ile birlikte güzel bir sezonun bizi beklediğini inanıyorum. Herkese sağlıklı, sakatlıksız bir sezon diliyorum.

OGM Ormanspor Erkek A Takımı Kaptanı Cevher ÖZER, "Umarım ilerleyen zamanlarda bu vaka sayıları daha aza iner ve herkes hem keyifli hem de sağlıklı bir şekilde yeni sezonda basketbol izlemeye devam eder." sözlerini söyledi.
Öncelikle pandemi (Covid-19) sürecinden sonra sezonu açan bütün takımlara başarılar dilemek istiyorum. Geçtiğimiz sezonun yarıda kalması tüm spor severler için tabikide üzücü bir durum. Herşeyin başında sağlık geliyor. Umarım ilerleyen zamanlarda bu vaka sayıları daha aza iner ve herkes hem keyifli hem de sağlıklı bir şekilde yeni sezonda basketbol izlemeye devam eder.
Sezonumuzu açtık ve belirlenen hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak dediğim gibi herşeyden önce sağlık geliyor umarım belirlediğimiz hedeflere ulaşabiliriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER