© Sporanki 2010

Oldu bitti maşallah !

Oldu bitti maşallah !

Ankaragücü tribünlerinin sevilen isimlerinden Celal Oltulu ve Abdullah Karaata'nın geleneksel olarak düzenlediği Ankaragücü Sünnet Organizasyonu gerçekleştirildi.

Organizasyonu düzenleyen Celal Oltulu ve AbdullahKaraata, geleneksel olarak her sene yapmaya çalıştıkları sünnet organizasyonuna katkı sunan herkese teşekkür ettiler.

Ankaragücü tribünlerinin sevilen isimlerinden Celal Oltulu ve Abdullah Karaata'nın organize ettiği geleneksel sünnet şöleninde bu sene pandemi nedeniyle yemek verilemedi ve mevlitin okunamadı. Şölen yine gönüllülerin büyük desteği ile yapıldı. 

Şölen nedeniyle bir açıklama yapan Celal Oltulu ve Abdullah Karaata; "Her sene geleneksel olarak yaptığımız sünnet organizasyonu bu senede Allah'a şükür gerçekleştirdik. Fakat bu sene pandemiden dolayı yemek ve Mevliti iptal etmek zorunda kaldık. Bu nedenle biraz içimiz buruk kaldı. Salı gününden itibaren 50 kardeşimiz sırayla sünnet oldular. Bizlere destek veren gönüllülere çok teşekkür ediyorum. Ortak çabamızla yine hayırlı bir işeş imza attık. Yapmış olduğunuz yardımları Rabbim kabul etsin inşaallah. Allah’a emanet olun..." dediler. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER