© Sporanki 2010

Ömer Üründül'den ilginç Gençlerbirliği yorumu !

Ömer Üründül'den ilginç Gençlerbirliği yorumu !

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

Düşme hattıyla arasında sadece üç puan bulunan Gençlerbirliği, çıkacağı ilk 4 maçta alt sıralardaki ekiplerle oynayacak. Başkent temsilcisi sonrasında üst sıraları değiştirebilir

Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Gençlerbirliği, 26. hafta itibariyle düşme hattından sadece 3 puan uzakta bulunuyor. Şu an 28 puanla 12. sırada yer alan düşme hattından sadece 3 puan uzaklıkta. Başkent temsilcisi ligin yeniden başlaması sonrası 20 gün içerisinde çıkacağı 4 karşılaşmanın tümünü kendinden aşağı sıradaki kulüplerle oynayacak. Gençler son 3 hafta zirve yarışındaki sona düzlükte ise üst sıraları zorlayan Sivasspor ve Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak.

İŞTE GENÇLERBİRLİĞİ'NİN KALAN MAÇLARI
b14 Haziran Konyaspor b20 Haziran Kayseri (d) b29 Haziran Kasımpaşa b4 Temmuz Yeni Malatya (d) b7 Temmuz Fenerbahçe
Göztepe (d)
Sivasspor (d)
Beşiktaş b Son üç haftanın maç tarihleri TFF tarafırdan henüz açıklanmadı.

KONYA MAÇI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM
Liglere verilen aranın ardından ilk maçta Konyaspor'u ağırlayacak Gençlerbirliği dün yaptığı tek antrenmanda ısınma hareketleri ve dar alanda top kapma çalışmasının ardından koşu çalışması yaptı. Futbolcular dar alanda dönüşümlü çift kale maç ile idmanı noktaladı.

BİR GÖRÜŞ: ÖMER ÜRÜNDÜL

SEYİRCİSİZ OYNAMAK LEHLERİNE OLACAK

G.BIRLIĞI, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle ciddi bir saha düzeni oturttu. Orta sahada görev yapan Sessegnon'un liderliğinde sahanın bütününü organize biçimde kullanabiliyorlar. Tabii ki küme düşme mücadelesi kritik biçimde devam ediyor. Gençler biraz daha rahat. Arka arkaya önemli rakiplerle oynayacaklar. Ama maçların seyircisiz olması Başkent ekibi için önemli avantaj. Sahalarında tribün avantajına sahip değiller. Bu da önlerinde deplasman maçlarını daha rahat oynamalarını sağlayacaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER