© Sporanki 2010

Ömürcan Artan: "Heyecanlıydım..."

Gençlerbirliği'nin genç sağ beki Ömürcan Artan kulüp YouTube kanalına önemli açıklamalarda bulundu. 
Süper Lig’deki ilk maçına Başkent Derbisi’nde Ankaragücü’ne karşı çıkan Ömürcan Artan, heyecanını ve duygularını dile getirirken D.G Sivasspor ve Hes Kablo Kayserispor maçı öncesi de umutlu konuştu. Heyecanını takımdaki tecrübeli isimlerin yardımıyla yendiğini söyleyen Ömürcan Artan, duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Öncelikle hocama teşekkür ediyorum bu fırsatı verdiği için. Heyecanlıydım,hem ilk maçım hem de derbi. Ankara derbisi... Bizim için çok önemliydi ama saha içinde gerek arkadaşlarım gerek abilerim olsun heyecanımı yenmemde çok yardımcı oldular. Mutluyum inşallah devamı da gelir.” 
Kendi performansına da değinen genç oyuncu, yenilmezlik serilerini devam ettirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.
“Kazanmak için çıkmıştık, gereken mücadeleyi gösterdiğimize de inanıyorum ama olmadı. Bir puanla dönmemiz de iyi, rakibimizi altımızda tuttuk ve üç maçlık yenilmezlik serimizi devam ettirdik.”
Perşembe günü D.G Sivasspor, Pazartesi günü de H.K Kayserispor ile karşılaşacakları maça da değinen Ömürcan sözlerini şu şekilde noktaladı:
"Moralli gidiyoruz, Sivas’tan puan ya da puanlarla dönüp içerde Kayseri’yi mağlup etmek istiyoruz. Önümüzde sıkışık bir fikstür var, son bir haftada üç maç oynayacağız. Elimizden geleni yapıp her maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. "

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER