© Sporanki 2010

Ormanspor uzatmalarda güldü

 

Misli.com TBL 5. haftasında Akhisar Belediyesi'ni konuk eden OGM Ormanspor karşılaşmadan uzatma sonunda 73-68 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Akhisar Belediyesi kar şılaşmayı yabancısız oynadı.

İlk 5'ler:

OGM Ormanspor: Kerem-Massey-Berkay-Sedat Ali-Ogide

Akhisar Bld: Eren-Hamit-Berkay-Bulut-Yavuz

Massey'in üçlüğüyle öne geçen Orman'a genç oyuncu Yavuz'la cevap veren Akhisar skoru 7-7 getirdi. Sonrasında Hamit hücumda öne çıktı ve takımını öne geçirdi. ve kısır geçen ilk çeyreği 16-11 Akhisar önde tamamladı.

İkinci çeyreğe yayın gerisinden çok etkili başlayan Akhisar farkı da çift haneye çıkardı (24-11). 7-0 ile Orman cevap verse de üstünlüğü tekrar eline alamadı. Hamit ve Bulut ikilsiyle iyi bir ikinci çeyrek geçiren Akhisar 37-28 ile geçti. 

Üçüncü çeyrek yayın gerisinden Ormasnpor yüzdeli başladı. Kritik yerde devreye giren Bulut ve Hamit ile üstünlüğü koruyan Akhisar çeyreği de 50-48 önde tamamladı.

Son çeyreğe Berkay'ın turnikesiyle başlayan Ormanspor skoru 50-50 eşitledi.Bulut'un 5 sayılık sekansıyla Akhisar tekrar üstünlüğü eline aldı. Üç sayı çizgisinden Kerem'le arka arkaya 2 üçlük kaydeden Ormanspor tekrar öne geçti (56-55). Berkay ve Bulut'un skorlarıyla Akhisar üstünlük mücadelesini sürdürdü ve karşılaşmada son 2 dakikaya 61-61 eşitlikle girildi. Kalan bölümde iki ekip de sayı bulamadı ve karşılaşmada uzatmaya gidildi. 

Uzatmaya 6-0 ile başlayan ekip Ormanspor oldu. Bu dakikalarda rakibine direnç göstermekte zorlanan Akhisar, skorun gerisinde kaldı. Üstünlüğü elinden bırakmayan Ormanspor karşılaşmadan uzatma sonunda 73-68 galibiyetle ayrıldı.

Öne çıkanlar...

OGM Ormanspor: Bruce Massey 14 sayı, Andy Ogide 12 sayı-15 ribaund, Kerem Aydan Özel 12 sayı 

Akhisar Bld: Bulut Altın 20 sayı, Hamit Sezaver 17 sayı

Haber: Basketfaul 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER