© Sporanki 2010

Ormanspor'un Ankara'da bileği bükülmüyor

Misli.com TBL 12. hafta kapanış mücadelesinde OGM Ormanspor, Fethiye Belediyesi'ni 85-72 mağlup ederek evinde 6'da 6 yaptı.

Ormanspor karşılaşmaya Berkay ve Sedat Ali ile etkili başladı. Fethiye ise yabancılarıyla rakibine yetişmesini bildi. Ormanspor son bölümde uzak mesafeden yakaladığı kritik sayılarla farkı açtı ve çeyreği 26-18 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe tecrübeli yerli oyuncularıyla iyi başlayan Fethiye 4 dakika sonunda skoru 29-26 lehine çevirdi. Bu dakikalarda Anıl Sungur'un sekansıyla Ormanspor tekrar farkı açan taraf oldu. İkinci çeyrek 48-36 Ormanspor üstünlüğüyle geçildi. 

Üçüncü çeyreğe de tecrübeli yerli rotasyonuyla iyi başlayan Fethiye 4 dakika kala Ogün'ün üçlüğüyle farkı 2'ye çekti (58-56), sonrasında ise 02.30 dakika kala Will Daniels'in üçlüğüyle öne geçti (59-58). Son bölümde kaydettiği 6 sayıyla tekrar üstünlüğü yakalayan Ormanspor çeyreği 64-59 önde bitirdi.

Son çeyreğe içerden iyi başlayan Ormanspor, Fırat Töz'ün de dış isabetleriyle arayı açtı. Yayın gerisinden Fethiye bu dakikalarda ritm yakalasa da Ormanspor, Massey ile cevap vererek üstünlüğü bırakmadı. Son bölümde farkı çift haneye çıkaran Ormanspor karşılaşmanın 85-72 galibi oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER