© Sporanki 2010

Örnek davranış ! Dev İngiliz Kulübü bilet parası iadesi yapacak

Örnek davranış ! Dev İngiliz Kulübü bilet parası iadesi yapacak

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı unutmayın...

https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool FC, liglerin devam etmesi ve seyircisiz oynanması halinde ligin geri kalanında iç sahada oynayacağı maçların kombine kart biletli seyircilerin geri ödemesini yapacağını açıkladı.

 Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"2020-21 sezonu öncesi satılacak kombine bilet fiyatları şu an için dondurulacak. Amacımız 2019-20 sezonunda kalan tüm maçları Premier Lig kulüpleri gibi tamamlamak. Bu kararı destekliyoruz. Kalan tüm maçların oynanması durumunda tüm sezonluk bilet ve maç başı biletleri için yeniden düzenlemeye gideceğiz.

2019-20 sezonunda Anfield'da oynanacak maçlar için, tüm sezon bileti sahiplerine ve misafirlere eşdeğer için geri ödeme yapacağız. 2019-20 sezonunda bilet almış tüm üyeler ve taraftarlar için geçerli olacaktır. Geri ödeme süreci hakkında taraftarlara e-posta yoluyla iletişim kuracağız.

Bu zor zamanda taraftarlarımızın gösterdikleri anlayış ve sabırları için teşekkür ediyoruz. Dualarımız şu an sizinle birlikte ve umuyoruz kim tüm taraftarlarımız güvenli bir şekilde evde kalmalı."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER