© Sporanki 2010

ÖZEL...Ankara Demirspor hak arayışına resmen başlıyor...

ÖZEL...Ankara Demirspor hak arayışına resmen başlıyor...

TFF tarafından hakkı yenen Ankara Demirspor hak arayışına resmen başlıyor.
Başkent ekibi bugün TFF Tahkim Kuruluna başvurarak alınan karara itiraz edecek. Bilindiği gibi TFF aldığı kararla ligin bitimine daha 6 hafta olmasına rağmen Ankara Demirspor’un sadece 3 puan önünde olan Bandırmaspor’u şampiyon ilan etmiş, Ankara Demirspor’un da play-off oynama kararını almıştı.
Bu karar şok bir tepki gösteren Ankara Demirspor yönetimi ligden çekilme kararı almıştı.
KALAN MAÇLAR
Oysa Ankara Demirspor’un kalan 6 haftada daha rahat bir fikstürü vardı.
29.HAFTA: Ankara Demirspor, Elazığspor lige ara verdiği için 3-0 hükmen kazanacaktı. Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor ile karşılaşacaktı.
30.HAFTA : Ankara Demirspor, Ankara’da Tuzlaspor ile Bandırmaspor ise deplasmanda Ergene Velimeşespor ile karşılacaktı. (Ergene Stadı sentetik zemin)
31.HAFTA: Ankara Demirspor deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile, Bandırmaspor ise iç sahada Uşakspor ile karşılaşacaktı.
32.HAFTA: 2 şampiyonluk adayı Ankara Demirspor ve Bandırmaspor Ankara’da karşılaşacaklardı.
33.HAFTA: Ankara Demirspor 11 puan geride olduğu için ligden düşmesi neredeyse kesinleşmiş Niğde FK ile deplasmanda karşılaşacaktı. Bandırmaspor ise Bandırma’da Sivas Belediyespor ile karşılaşacaktı.
34.HAFTA: Ankara Demirspor ligden düşmeyi garantilemiş Kardemir Karabükspor ile Ankara’da karşılaşırken, Bandırmaspor grubun diğer Başkent ekibi Etimesgut Belediyespor ile Etimesgut’ta karşılacaktı. (Etimesgut Kemal Atatürk Stadı sentetik zemin)
ORHAN SAL / SPORANKİ ÖZEL

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER