© Sporanki 2010

ÖZEL | Ankaragücü'nde son gelişmeler...

MKE Ankaragücü’nün 3.Etap kampı Kızılcahamam'da teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde sürüyor.

Bilindiği gibi sarı - lacivertliler 2021 - 2022 sezonu 1.Etap hazırlıklarını 25 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında Beştepe Tesislerinde gerçekleştiirmişti.

Sarı - lacivertliler 2.Etap çalışmalarını ise 9 Temmuz - 19 Temmuz Kızılcahamam'da yapmışlardı. 2.Etap çalışmaların ardından Ankara’ya dönen Ankaragücü, 24 Temmuz itibarıyla tekrar Kızılcahamam'a geçti ve hazırlıklarını burada sürdürüyor.

Ankaragücü Kızılcahamam'da oynadığı hazırlık maçlarında Sivasspor ile 0-0 berabere kalırken, Vitrollul'u 2-1 (Goller: Börven, Ali Kaan) mağlup etmişti.

ERDİ DİKMEN İDMANLARA BAŞLADI

Ayak parmağındaki sakatlık nedeniyle yaklaşık 15 gün takımla birlikte çalışamayan defans oyuncusu Erdi Dikmen’de takımla birlikte çalışmalara başladı. 

YASAK NE ZAMAN KALKACAK

Ankaragücü’nün kamp kadrosunda bir çok yeni transfer bulunuyor. Ancak takımın transfer yasağı resmen kaldırılmadığı için oyuncular kulüp tarafından açıklanmadı ve idman resimleri de servis edilemiyor.

Ankaragücü Kulübünün önümüzdeki hafta başında transfer yasağını resmen kaldırıp, transferleri duyurması bekleniyor.

ÇEKİÇİ GİTTİ GİBİ

Ankaragücü’nde kalmak istemediklerini belirten Endri Çekiçi ve Stelios Kitsiou’nun transfer görüşmeleri ise sürüyor. Kamptan ayrılan Çekiçi'yi Konya'ya göndermeye hazırlanan başkent ekibinin takasta ise Ugandalı oyuncu Farouk Miya’yı talep ettiği medyada yazıldı. Ancak bu konuda resmi bir açıklama gelmedi.
Çekiçi’'yle anlaşma sağlayan Konyaspor'un bu teklife sıcak baktığı belirtildi. 23 yaşında olan ve 2019'da Hırvat ekibi Gorica'dan transfer olan Farouk Miya, Konyaspor kariyerinde 45 maça çıktı ve 8 gol, 3 asistlik performans gösterdi. Uganda Milli Takımı'nın yıldızı olan genç on numara, 58 karşılaşmada attığı 19 golle dikkatleri üzerine çekiyor.

KİTSİOU TIKANDI

Stelios Kitsiou’nun ise Göztepe ile olan pazarlıkları tıkanma noktasına geldi. Oyuncuyla anlaşan Göztepe takımı, bonservis ücreti ödemeye sıcak bakmıyor. Kitsiou’nun takımda kalma ihtimali yükseldi.

Tiago Pinto’nun takımda kalması ise kesin gibi.

EREN VE ABDULLAH KAMPTA

Ankaragücü’nün yeni transferleri Eren Derdiyok ve Abdullah Durak’ta Kızılcahamam’daki kampa dahil oldular.

TSYD FİNALİ GENÇLERBİRLİĞİ İLE

Geleneksel TSYD Ankara Şubesi Turnuvası, MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında oynanacak.

Final maçı 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 20:00 de Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanacak. Turnuvada 2 Başkent ekibi son durumlarını görecekler. Başkent derbisini 9 bin taraftar tribünden takip edebilecek. Biletler haftaya satışta olacak. 

NURAY LEVENT GURUR VERDİ

MKE Ankaragücü Sporcusu Nuray Levent, Tokyo 2020'de podyuma çıktı. Milli haltercimiz Nuray Levent, Silkme'de son hakkında 124 kiloyu kaldıramadı ve olimpiyatları toplamda 220 kilo ile bitirerek madalya şansını kaybetti. Ankaragücü Kulübü, "Teşekkürler Nuray #Tokyo2020 Olimpiyatları’nda Ülkemizi ve Kulübümüzü layıkıyla temsil eden Nuray Levent’i tebrik ediyoruz." mesajı yayınladı. 

KOMBİNE İÇİN RESMİ KARAR BEKLENİYOR.

Ankaragücü yönetimi 2021- 2022 sezonunda geçerli olmak üzere kombine kart çıkarma kararı aldı. Ancak kartların çıkarılma tarihleri ve fiyatları için resmi yazı bekleniyor.

Bilindiği gibi TFF, önümüzdeki sezon maçların seyircili oynanacağını açıklamıştı. Ama bu konuda kulüplere henüz resmi bir yazı gitmedi. Karar resmiyet kazandıktan sonra Ankaragücü Kulübü de harekete geçecek.

Başkent ekibinin Cumartesi günü ise kardeş takım Bursaspor ile bir hazırlık maçı oynaması bekleniyor.

SPORANKİ ÖZEL...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER