© Sporanki 2010

Parlayan isim aylık 4500 Euro maaşa oynuyor !

Belyaev formaya ısınıyor!

Gençlerbirliği'nin 22 yaşındaki Ukraynalı futbolcusu Oleksandr Belyaev, her geçen gün formasına ısınıyor.

Belyaev, 6 haftası geride kalan ligin 2. yarısında, şimdiden sezonun ilk yarısından fazla süre aldı.

Gençlerbirliği'nde Oleksandr Belyaev, son maçlardaki başarılı futbolu ile beğeni topluyor. Sezon başında takıma geç katılan ve daha sonra da apandisit ameliyatı olan genç Ukraynalı futbolcu sezonun ilk yarısında takıma fazla katkı yapamamıştı.

Ligin ilk yarısında 3'ü ilk 11 olmak üzere 8 lig maçında forma giyen Belyaev, toplam 302 dakika sahada kalmıştı. Ligin ikinci yarısında oynanan 6 maçta da forma giyen Belyaev, son 3 maçta ise ilk 11'de oynayarak 314 dakika sahada mücadele etti.

Ukraynalı futbolcu, futbol bilgisi ve yeteneğiyle izleyenlerin beğenisini kazanırken takımına da olumlu katkı yaptı.

Gençlerbirliği Haber Ajansı'nın haberine göre kiralık olarak forma giyen ve aylık 4500 Euro maaşa oynayan Belyaev'in satın alma opsiyonu ise 150 bin Euro civarında.

Altyapıda görev değişimi!

Gençlerbirliği'nin altyapısında görev değişikliğine gidildi.

Altyapı Koordinatörü Fatih Dağcı'nin görevden istifa ettiği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından yönetim kurulu üyesi Talip Çankırı'nın altyapıdan sorumlu olarak görevlendirildiği kaydedildi.

Hazırlıklar sürüyor 

Cumartesi günü deplasmanda Beypiliç Boluspor ile ligin açılış maçında karşılaşacak olan Gençlerbirliği, hazırlıklarını bugün Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Isınma koşusu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda top kapma oyunuyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümüne dar alanda pas çalışmasıyla geçen futbolcular günü son bölümde yapılan gol çalışmasıyla noktaladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER