© Sporanki 2010

Pazdan'ın yanında kim oynayacak?

Pazdan'ın yanında kim oynayacak?

SPORANKİ YOU TUBE KANALIMIZA ÜCRETSİZ ABONE OLMAYI UNUTMAYIN !

https://www.youtube.com/channel/UCjqarF0On0fDnQQvXMSYshw?view_as=subscriber

Süper Ligde küme düşme hattının içinde bulunan ve kritik maçlara çıkan Ankaragücü’nde, Ante Kulusiç’in Gaziantep FK maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi, savunmadaki sıkıntıyı gün yüzüne çıkardı.

1-1 sona eren karşılaşmanın 90+3. dakikasında sarı kart gören tecrübeli Hırvat oyuncu bu sezon ikinci kez kart cezası nedeni ile takımını yalnız bırakacak.

Ankaragücü’nde, kısa süre önce savunma oyuncularından biri olan Alihan Kubalas ile yollar ayrılmış olması, kart cezasının ardından savunmadaki açığı büyüttü. Sarı-lacivertliler, Cuma günü, ligde şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Başakşehir maçında orjinal mevkisi stoper olan sadece Michal Pazdan’ın kalması nedeni ile Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın hangi oyuncuya şans vereceği merakla bekleniyor.

Takımın toplanması ardından yapılacak çalışmalarda kadrosunu şekillendirmeye başlayacak Mustafa Reşit Akçay’ın, orta alanda savunma yönü ile öne çıkan isimlerden Faty’i bu bölgede değerlendirebileceği konuşuluyor. Ayrıca ara transferde Kardemir Karabükspor'dan gelen Fatih Tultak'ta bu bölgenin oyuncusu. Kendi yaş grubunda Milli takıma giden Fatih'in tecrübesiz olması nedeniyle maçta oynatılması beklenmiyor. 

Başkent ekibinin Başakşehir maçında Pazdan'a partner olarak hangi oyuncunun oynayacağı merak konusu oldu. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER