© Sporanki 2010

Piris da Motta ve Sio'dan ilkler...

Hatayspor engelini 3-1’lik skorla geçen Gençlerbirliği’nde Paraguaylı orta saha oyunsusu Piris da Motta kariyerinde ilk kez bir maçta 2 gol sevinci birden yaşadı.

 Sezon başında Brezilya’nın Flamengo takımından kiralık olarak Gençlerbirliği’ne katılan Piris da Motta, Hatayspor karşısında kazanılan 2 penaltı atışını da gole çevirdi. 26 yaşındaki oyuncu kariyerinde ilk kez bir maçta 2 gol birden attı.

 2013 yılında profesyonel liglerde oynamaya başlayan Piris da Motta, Gençlerbirliği’ne gelene kadar toplamda 6 gol atabilmişti. Piris, Hatayspor karşısında attığı 2 golle kariyerinde bir sezonda en fazla attığı gol sayısına da ulaşmış oldu.

 Piris da Motta, kariyerindeki son golünü 2016 yılında atmıştı. Böylelikle Paraguaylı futbolcu yaklaşık 5 sene sonra bir gol sevinci yaşamış oldu.

 SİO SONUNDA ATTI

Gençlerbirliği’nin suskun golcüsü Giovanni Sio bu sezon ilk golünü atmayı başardı. Geçen sezonu toplamda 10 gol atan Sio, bu sezon ligdeki ilk golünü 17. haftada bulabildi. Golden sonra sarı kart gören Sio, cezası nedeniyle Galatasaray maçında oynayamayacak. Sio’nun bundan önce ağlara giden 3 golü VAR kararları sonucu iptal edilmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER