© Sporanki 2010

Polatlı 1926 SK kamp için Kızılcahamam’a gitti!

Polatlı 1926 Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürerek iddialı bir takım kurmayı hedefliyor. Kulüp, Kızılcahamam'da başlayan 13 günlük kamp süresiyle yeni sezon kadrosunu oluşturma çalışmalarına hız verdi Poltlı 1926 Spor Kulübü, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak amacıyla Kızılcahamam'a kampa gitti. 13 günlük kamp süresince takımda kalacak ve gidecek oyuncular belirlenecek. Bu süreçte oyuncuların performansları detaylı bir şekilde değerlendirilecek ve teknik ekip tarafından son kararlar verilecek.

Polatlı 1926 Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde yapılan oyuncu seçmeleri ile ilgili açıklamalarını kamuoyuna duyurmuştu. Seçmelerde başarılı olan oyuncular, Kızılcahamam kampına dahil edilerek yeni sezon kadrosu için değerlendirilecek. Kulüp yetkilileri, seçmelerde gösterilen performansların ve kamp süresince yapılan değerlendirmelerin sonucunda, takımın yeni sezon kadrosunu belirleyecek.Kulüp, yeni sezon için iddialı bir takım kurmayı amaçlıyor. Teknik ekip ve yönetim, Polatlı 1926 Spor Kulübü'nün gelecek sezon hedeflerine ulaşabilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde. Oyuncuların fiziksel ve mental olarak en iyi şekilde hazırlanması için her türlü imkan sağlanıyor.

MEVCUT KADROMUZU OLUŞTURMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kulübümüz, 150 futbolcunun katıldığı A Takım Futbolcu seçmelerini Teknik Direktörümüz Hakan Yılmaz nezdinde tamamladı. Yapılan seçmelerde 6 futbolcu A Takımımıza seçilmiştir ve Pazartesi günü yapacağımız Kızılcahamam kamp kadrosuna dahil edilmiştir. Seçilen futbolcuları tebrik eder ve başarılar dileriz.” İfadelerini kullanmıştı. Kızılcahamam kampına katılacak isimler; Baran Yıldırım Polatlı 1926 SK, Eren Özoğul: Polatlı Spor, Metin Demir: Polatlı Spor, Deniz Doruk demirci: Polatlı Gençlik Gücü, Taha Çiçek: Polatlı Gençlik Gücü, şehir dışından futbolcu kulübüyle görüşme yaptığımız için bilgi veremiyoruz.“1926 Spor Kulübü olarak 13 günlük Kızılcahamam kampına gidiyoruz. Hocalarımız, Futbolcularımız ve Teknik ekip olarak hazır halde gidiyoruz. Tabi ki bu bizim ilk hazırlık kampımız olacak. Günlük çift idman olmak kaydıyla 13 gün sonrasında hocamızın vermiş olduğu kararlar neticesinde mevcut kadromuzu oluşturmaya çalışacağız.”

 

HABER: KARDELEN ÇIKMAZ / POLATLI POSTASI 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER