© Sporanki 2010

Polatlı 1926 SK'dan kadroya takviye

Polatlı 1926 Spor Kulübü'nden forvet hattına sağlam transfer!

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Polatlı 1926 Spor Kulübü, tecrübeli oyuncu İlker Sayan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

30 yıllık aranın ardından profesyonel lige yükselen Polatlı 1926 Spor Kulübü, bu sezon mücadelesini TFF 3. Lig 4. Grup’ta sürdürecek. Polatlı ekibi, Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş., Talasgücü Belediye Spor, Niğde Belediyesi Spor, Denizlispor, Kahramanmaraş İstiklal Spor, Mardin 1969 Spor, Ağrı 1970 Spor, Sebat Gençlik Spor, Orduspor 1967, Kırıkkalegücü Futbol SK, Zonguldak Kömürspor A.Ş., Turgutluspor, Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, Edirnespor ve Büyükçekmece Tepecik Spor ile şampiyonluk yarışı verecek. Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yaşayan takımı dağıtan Polatlı ekibi, hem yönetimini hem de teknik direktörünü değiştirmişti. Adını ve logosunu da değiştirmeyi ihmal etmeyen takım komple bir yenilenme sürecinden geçiyor. Hakan Yılmaz’ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından Arda Karademir, Barış Bozdilki, Batuhan Yılmaz, Doğukan Subaşı, Emre Avcı, Erkan Süer, Fatih Değirmenci, Muhammed Ali Kurt, Ömer Çiçek, Osman Torun, Cem Özdemir ve İbrahim Alan’ı takıma transfer eden Polatlı 1926 Spor Kulübü, bugün (14 Ağustos) bir transfer daha açıkladı.

 

 

Önce Kızılcahamam’da, 8 Ağustos’tan bu yana da Afyonkarahisar’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takım, İlker Sayan’ı kadrosuna kattığını duyurdu.

Forvet hattını güçlendirmeye yönelik bir transfer olan İlker Sayan, 1993 doğumlu ve tecrübesiyle dikkat çeken bir isim.

Profesyonel kariyerine 2007 yılında Göztepe altyapısında başlayan Sayan; Çanakkale Dardanel, Sivasspor, Amed SK, Bayburt ÖİS, Eskişehirspor ve son olarak Erbaaspor’da forma giydi. Milli Takım tecrübesi de bulunan Sayan’ın kariyerinde tam 85 golü var.

KAYNAK: ÖYKÜ KARABACAK / POLATLI POSTASI 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER