© Sporanki 2010

Rakip zorda, Ankaragücü çıkışta, sonu hayrola!

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Gaziantep FK'yle karşılaşacak.

Eryaman Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mert Güzenge yönetecek.

Son 3 lig maçından 2'sini kazanan, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Beşiktaş'ı eleyen sarı-lacivertliler, çıkışını Gaziantep temsilcisi karşısında da sürdürmek istiyor. Takımda moraller yerinde. 

Geçen hafta deplasmanda Arabam.com Konyaspor'u mağlup eden MKE Ankaragücü, puanını 22'ye çıkartarak 11. sıraya yükselmişti. Bu sezon ligde üst üste 2 maç kazamayan Ömer Erdoğan'ın öğrencileri, bunu başarmak için de mücadele edecek.

Gaziantep FK ise ligde 9 maçtır kazanamıyor. Takımın teknik direktörü Erol Bulut ile yollar bugün resmen ayrıldı. Konuk ekibi sahaya Adnan Erkan'ın çıkarması bekleniyor. Gaziantep FK'da Tosca kadroda yok. 

Ankaragücü'nde cezalı oyuncu bulunmuyor. Sakatlığı bulunan Kevin Malcuit ise maçta yer alamayacak.

Geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle oynayamayan Lamine Diack ve hafif sakatlığı bulunan ve maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Taylan Antalyalı teknik direktör Ömer Erdoğan görev vermesi halinde ilk 11'de yer alabilecekler.

Ankaragücü, Gaziantep FK ile tarihte 10.maçına çıkıyor. Sarı - lacivertliler, rakibi karşısında büyük bir başarızlığı bulunuyor.  İki takım arasında bugüne kadar 9 maç oynandı.  Bu 9 maçın sadece 1 tanesini Ankaragücü kazanbildi. 3 maç berabee biterken, 5 maçtan Gaziantep FK galip ayrıldı. Ankaragücü 10 gol atarken, rakibinden 14 gol yedi. İki takım arasındaki 10. maç yarın oynanacak.

Başkent ekibinin maça Gökhan Akkan- Atakan, Radakoviç, Mujakiç, Marlon- Diack, Taylan, Zahid, Emre Kılınç, Tasos ve Ali Sowe on bri ile başlaması bekleniyor.

SPORANKİ

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER