© Sporanki 2010

Recep Karatepe'yle ilk deplasman puanı...

Gençlerbirliği yeni teknik direktörü Recep Karatepe ile ikinci deplasmanına çıktı.

Karatepe ile Başkent ekibi ilk deplasman puanını  aldı. Iğdır'da oynanan maçta kırmızı - siyahlılar sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldılar. 

Başkent ekibi ligin ilk maçında Kocaelispor'a deplasmanda yenilmişti. 

"Oyunun hakkı beraberlikti:

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe 0-0 sona eren Iğdır FK maçının ardından basın toplantısı açıklamalarda bulundu. 

-Bu yaz akşamında öncelikle rakip takımın oyuncularını, kendi oyuncularımızı, sahadaki hakemleri tebrik etmek istiyorum. 35-36 derecelerde oynamak biraz zor. Belli dönemlerde oyunun temposu düştü çok istemediğim bir şey ama bunu çok zorlayamıyorsunuz, Çünkü gerçekten hava şartları biraz zorluydu. Iğdır’ı tebrik etmek lazım. Tesisleşme anlamında çok güzel bir zemini var. Umarım izleyenlere güzel keyifli bir maç izletmişizdir.

-Maçın geneline baktığımızda da oyunda mücadeleci bir takım savunmasına önem veriyoruz. Hücumdaki opsiyonlarımızı mümkün olduğunca yerine getirmeye çalışıyoruz. Karşı takım yeni yapılanmış, geçen yıl bu lige çıkmış daha önce bu ligde oynayan oyuncuları var. O anlamda ortada geçen bir oyundu. Oyun iki tarafa da dönebilirdi. Belki de oyunun hakkının beraberlik olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncularımı kutluyorum mücadelelerinden dolayı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER