© Sporanki 2010

Saha Komserleri iftar organizasyonunda bir araya geldi...

Türkiye Saha Komserleri Derneği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen iftar organizasyonu geniş bir katılımla gerçekleşti.

Kartallar Holding’in katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine; saha komserleri ile birlikte, amatör spor camiasından başkanlar, yöneticiler, teknik adamlar, sporcular ve basın mensupları katıldı.

Organizasyona ev sahipliğini Ankara Şube başkanı Dilaver Gürbüz yaptı.

AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu ile Kartallar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve AASKF Başkan Vekili Hasan Kartal’da iftara katılan isimler arasındalardı.

İftarın yapılması ve duaların edilmesiyle devam eden programda, daha sonra konuşmalara geçildi. TRT Spikerlerinden Murat Çimen’in sunduğu program dernek başkanı Dilaver Gürbüz’ün konuşması ve plaket takdimi ile sona erdi.

Gürbüz konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gürbüz, “Ramazan ayı toplumsal dayanışma, kaynaşma kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği bir aydır. Bu mübarek günde hepinizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Allah inşallah tekrarını nasip eder. Burada bize kapılarını açan Hasan Kartal’a şahsım ve camiam adına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER