© Sporanki 2010

Şampiyonluğa oynayan Bahaddin Güneş'ten yönetimin isteği: "Kümede kalalım yeter !"

Şampiyonluğa oynayan Bahaddin Güneş'ten yönetimin isteği: "Kümede kalalım yeter !"

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ankara Demirspor’un başarılı teknik direktörü Bahaddin Güneş takımıyla ilgili açıklamalar yaptı.
TV Kaya’da Selçuk Kaya’nın sorularını cevaplandıran Güneş, yönetimin kendilerine sezon başında “Bu sezon da kümede kalalım yeter !" dediğini ifade etti. Güneş’in açıklamalarını Sporanki derledi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Güneş, “Performans antrenörümüz var. Telekonferans sistemi ile beraber oyuncularımıza program veriyor. Oyuncularımız evde çalışmalarını sürdürüyorlar. Yasak olmadığı dönemlerde tesislere ara ara gidip 2-3 kişilik gruplarla ayak tenisi oynuyorlar. Evde karın kasları ve kuvvet çalışıyorlar” dedi.

Yönetimin sezon başındaki hedefinin kümede kalmak olduğunu ifade eden Güneş, "Geçen sezon 1,5 milyonluk bir takıma 6.Haftada geldik kümede bıraktık. Bu sezon başında başkan ve genel müdürümüz bize aynen; ‘Hocam geçen sezon ki hataya düşmeyelim. Bu sezon kümede kalalım yeter !’ dediler. Biz öyle bir takım yaptık ki, tanıdığımız oyuncuları aldık. 17 gollü gol kralı Tahir Babaoğlu, Serdar Eyilik, Süleyman Güneş, Hasan Küççük, stoper Kamil gibi birlikte çalıştığımız çocuklarla bir yol açtık.
Aslında biz ilk hazırlık maçlarına başladığımızda 6 maç oynadık ve hepsini kazandık. Bunu görünce bizler ve oyuncularımız; ‘Bizde bu yarışın içinde oluruz’ demiştik. Bu bize sinyal oldu. Çocuklar heveslendi.
Sonra maçlar başladı. İyi oynamaya başladık. Kısa dönemde adaptasyon dönemi çok iyi geçti. İyi maçlar oynadık. Ama bunu oynarken de kadromuz kısıtlıydı. 3-4 cezalı / sakat olunca yerine kimseyi koyamadık. Buna rağmen sezonun ilk yarısını çok iyi geçirdik. 2.yarıda biraz düşüş oldu. Çünkü sınırlı kadroya çok yük bindi. Genel anlamda çok büyük yol katettik. Eğer lig oynanırsa şampiyonluğun en büyük adayıyız. Fikstür avantajımız var” dedi.
SPORANKİ ÖZEL…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER