© Sporanki 2010

Şener Köseoğlu: "Biraz sabır..."

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi Şener Köseoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Transferlerden seneye borç aktarmayacağız” dedi..

Köseoğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve resmi sözleşme imzalamadan isimleri açıklamanın doğru olmayacağını söyledi. 

Köseoğlu camiaya yönelik şu ifadeleri kullandı...

-Transferler yapılıyor. Ön anlaşma yapılan, söz kesilen ya da haber beklenen futbolcularımız var. Konuşmak için resmi sözleşme imzalamamız lazım. Resmiyet kazanmamış transferleri açıklamamızı konuşmamızı bekleyen taraftarlarımız var. Lütfen biraz sabır.

-Yabancı 2 forvet, 1 sol açık, 1 orta saha alındı. Yine yerli statüde oynayacak bir orta sahadan imza bekliyoruz. Süper ligden sağ bek, sol bek ve stoper ile ön anlaşma yaptık. 2 kaleci ve Eyüpspor’dan bir kanat ile anlaştık. İsimleri imzalar ile açıklanacak.

-Bazı isimler ilk 11, bazıları ilk 11’i zorlayacak, bazıları da hamle oyuncusu olarak alındı. Bu transferleri ücretleri hazır. Sezonu bitirdiğimizde seneye çok az, yok denecek kadar borç kalacak. Bu transferler için bütçe ayrıldı. Seneye borç aktarmayacağız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER