© Sporanki 2010

Serdar Eler: "14 gün karantinada kaldım !"

Serdar Eler: "14 gün karantinada kaldım !"

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

Yenimahalle Belediyespor kadın hentbol takımı başantrenörü Serdar Eler, kendisi ve takımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Eler'in Nuray Güney ile yaptığı röportajı Sporanki derledi. 

Eler, yurt dışı dönüşü herkesin yaşadığı gibi 14 gün karantinada kaldığını belirti.
Serdar Eler, “Covit-19 sürecinin Türkiye’de görülmeye başladığı ilk günlerde yurt dışındaydım. Ülkemize dönünce 14 günlük karantinaya dahil oldum” dedi.
Takıma izin verdiklerini belirten Serdar Eler, “11 Mart’tan sonra play-off lar başlayacak diye 10-15 günlük bir ara vardı. O yüzden biz oyuncularımıza 5-6 günlük bir izin vermiştik. Daha sonra ligin ertelenme kararı alındı. Bir sonu bilinmeyen süreç nedeniyle oyuncularımızı memleketlerine gönderdik” dedi.
Takımının son durumu hakkında bilgi veren Eler, “Biz de her takım gibi uzaktan eğitime geçtik ve takımda uygulamaya başladık. Yardımcı antrenörümüz destek oluyor. Fiziksel uygunluğu devam ettirecek bazı egsersizler yaptırdık. Daha sonra onlardan videolar istedik. Bize gönderdiler. Bu egsersizler Yenimahalle Belediyesi’nin sayfasında paylaşıldı. Biz kulüp olarak ‘Evde kal, spor yap’ diyerek halkı teşfik etttik.” İfadelerini kullandı.
Liglerin geleceği ile ilgili de konuşan Serdar Eler; “Biz kulüp olarak her türlü olasılığa ve plana hazırlıklıyız. Spor bakanlığı, Bilim Kurulu, Türkiye Hentbol Federasynu ne karar verirse bizim için kanun hükmündedir. Ancak biz lig oynansa da oynanmasa da şartlar oluşunca takımı toplamayı düşünüyoruz. Çünkü biz sporcularmızın sağlığını düşünmek zorundayız. Bu büyük aranın sporcu sağlığına zarar vereceğini biliyoruz. Ancak elbette liglerle ilgili ne karar verilecekse buna uyum sağlayacağız.” Dedi.
SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER